Yardım 10-13k 2K IPS GAMİNG Monitör önerisi

2k 180 hz üzeri IPS panel kronik sorunsuz renk gamutu iyi ghosting vb sorunla karsilasilmayacak sorunsuz bir monitör arıyorum. Hikayeli-Fps rekabetçi oyunlarda kullanılacak.
G65b
Multimedya hiç kullanmayacaksan tuf vg27aqml1a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem sisteminde beyaz ya uyumlu olur görsel olarka

Bu model sorunlu diye biliyom. Forumdan birri almış 4. de bile sorunlu gelmiş

Hocam va 240 hz fakat sanırım ürün o kadar iyi ki IPS katili sanırım curved olması üzer mi? Hikayeli ve fps rekabetçi de? Amazondan alacağım da hemen bu gün 12bin TL

IPS isterim ama o fiyat bandında en kralı sanırım G65B özellik anlamında da bir çok şey vaad ediyor ve kullananların büyük bir çoğunluğu memnun
fps oyunları oynayacaksan kavisli panel seni üzebilir hikayeli oyunlar için iyi ama fps için iyi değil bence tabi sen bilirsin

Ben monitör alacağım zaman bunlar arasında kalmıştım lg düzgün satıcı şimdiki gibi yoktu Tuf ml1a aldım 2 aydır kullanıyorum taş gibi monitör daha üzmedi sadece fişe taktığın kısım biraz kısa lenovada altta boşluk kalıyordu bunda yok tam geldi @Tayfunns hoca g65b de önermiş işin reisi o olduğu için o ne derse odur olarak kabul ediyoruz hayırlı olsun

G65b
Multimedya hiç kullanmayacaksan tuf vg27aqml1a

Bu model sorunlu diye biliyom. Forumdan birri almış 4. de bile sorunlu gelmiş
Bu model çıkalı 1 ay olmadı 4 defa kim nereye alıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ben monitör alacağım zaman bunlar arasında kalmıştım lg düzgün satıcı şimdiki gibi yoktu Tuf ml1a aldım 2 aydır kullanıyorum taş gibi monitör daha üzmedi sadece fişe taktığın kısım biraz kısa lenovada altta boşluk kalıyordu bunda yok tam geldi @Tayfunns hoca g65b de önermiş işin reisi o olduğu için o ne derse odur olarak kabul ediyoruz hayırlı olsun
G65B 2 adet çektim hocam araştırdım biraz fps rekabetçi oynayayanlarıda üzmemiş memnunlar

G65B 2 adet çektim hocam araştırdım biraz fps rekabetçi oynayayanlarıda üzmemiş memnunlar
İps alma sebebim video felan çekmeyi planlıyordum edit medit yaparken ipsler daha iyiydi yoksa benim aldığım zamanlar 9-10k ya bulunuyordu g65b şimdi bu monitördende memnunum taş gibi monitör

Hocam lenovo bakıyordun samsung mu aldın? Ben hala kararsızım
240hz olması cezbetti hocam. Bakalım arkadaşın dediğine göre sorunluymus ama gelmeden bilemeyeceğim 😄

İps alma sebebim video felan çekmeyi planlıyordum edit medit yaparken ipsler daha iyiydi yoksa benim aldığım zamanlar 9-10k ya bulunuyordu g65b şimdi bu monitördende memnunum taş gibi monitör
G65B VA olmasına rağmen IPS rakiplerini eziyor sanırım tayfun hocam önermişti

G65B VA olmasına rağmen IPS rakiplerini eziyor sanırım tayfun hocam önermişti
evet hocam g65b çoğu ipsi dövüyor kontrast fazla onemli çok çlü piksel çıkıyor olmasa alırdım bende ama kargola geri gönder uğraimak istemedim

Geri