2K ips Monitör Önerisi

Benim de şansıma hiçbir monitörümde gram sorun yaşamadım bu monitörü aldım bir panelde yaşanabilecek bütün sorunlar 6 ayda üst üste yaşandı :D
Ahahaha nazar çıkmış hocam öyle düşün benim nazar ne zaman çıkacak Allah bilir :D

Ahahaha nazar çıkmış hocam öyle düşün benim nazar ne zaman çıkacak Allah bilir :D
Hem de ne nazar be hocam :D
Bir monitör de yaşanabilecek bütün sorunları tek seferde yaşadım :D hahahaha
Neyse ki değişti panel vallahi bu kadar mı fark eder dedim yeni panel takılınca ilk açtığımda
Panel sorunluydu büyük ihtimalle zaten ilk aldığımda 3. gün iade açmıştım panelden ötürü scanline direk en başında vardı
Renk ayarları vs. düzeltmiştim ama belliymiş en başından, bakalım birkaç ay daha bu içinde toz olan panelle devam sonra tekrar bir değişim için talep açarım tekrar panel sıfırlanır. Onda sıfır sıkıntı olursa daha değiştirmeye de gerek kalmaz herhalde.

Hem de ne nazar be hocam :D
Bir monitör de yaşanabilecek bütün sorunları tek seferde yaşadım :D hahahaha
Neyse ki değişti panel vallahi bu kadar mı fark eder dedim yeni panel takılınca ilk açtığımda
Panel sorunluydu büyük ihtimalle zaten ilk aldığımda 3. gün iade açmıştım panelden ötürü scanline direk en başında vardı
Renk ayarları vs. düzeltmiştim ama belliymiş en başından, bakalım birkaç ay daha bu içinde toz olan panelle devam sonra tekrar bir değişim için talep açarım tekrar panel sıfırlanır. Onda sıfır sıkıntı olursa daha değiştirmeye de gerek kalmaz herhalde.
Hocam hadi inşallah umarım bir sonrakinde sıfır sıkıntılı olur. Toz tam neresinde kalıyor bu arada monitörün rahatsız edecek bir noktada mı yani

Hocam hadi inşallah umarım bir sonrakinde sıfır sıkıntılı olur. Toz tam neresinde kalıyor bu arada monitörün rahatsız edecek bir noktada mı yani
Teşekkür ederim

Ekranın ortasından sol aşağı köşeye çapraz olarak düşün tam ortasında hocam. Beyaz arkaplanda felan daha çok belli oluyor. Çoğu zaman gözüme gelmiyor bile nadiren gözüm takılıyor.

Teşekkür ederim

Ekranın ortasından sol aşağı köşeye çapraz olarak düşün tam ortasında hocam. Beyaz arkaplanda felan daha çok belli oluyor. Çoğu zaman gözüme gelmiyor bile nadiren gözüm takılıyor.
Anladım hocam aynen çok fazla gözünün takılabileceği bir noktada değilmiş en azından bir sonraki değişime kadar rahatlıkla kullanırsın. Arkadaşın konusunu daha fazla istila etmeyelim hayırlı uğurlu olsun şimdiden

10-12bin tl civarında monitör arıyorum 2k ve ips olması lazım çoğunlukla mmorpg oyunlar oynuyorum arada bir hikayeli veya fps oyunlarda oynuyorum önerilerinizi bekliyorum.

Asus Tuf Gaming ml1a 27 inç alın geçin

Panelde yanık oluştu klasör simgeleri ekranda iz bırakmıştı, 1 adet ölü piksel vardı, bir de scanline sorunu ve bölgesel kararmalar. Belki bendeki panelden kaynaklı bir şeydi o yüzden monitörü kötülemek istemiyorum çünkü on numara bir monitör. Zaten Samsung ile iletişime geçtim gelip paneli sıfırıyla değiştirdiler garantiden ücretsiz bir şekilde. Yeni panelde içinde toz kalmış üretimden. Onu da fark edince birkaç ay kullanın sonra tekrardan panel değişimi isteyin gelip yeniden değiştiririz dedi servis personeli. Şu servis kalitesi için bile tercih edilebilir. Ben İstanbul dayım belki ondan böyle hızlı aksiyon alındı bilemiyorum ama aradıktan ertesi gün gelip yarım saatte yerinde değiştirip gittiler. Başka yerlerden başka monitör alsam yok kutusuna koy kargola ya da götür noktaya bırak birde 2-3 hafta en az bekleme süresi falan o süreçte monitörsüz kalabiliyorsun vs. on numara Samsung'un servisi.
Vay arkadaş böyle servis hizmeti alabilen bir sen varsın herhalde :D

ips tercihimdir.

Lenovo Legion R27QE

MSI MAG 275QF

ASUS TUF GAMING VG27AQ5A

bunlar arasında kaldım

İps tercihiniz olsa bile monitör seçmeyi bilmiyorsunuz. Görüntü önemli demişsiniz baktığınız msi monitör renk gamutu bakımından leş gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 aydır kullanıyorum 1 defa ghosting yemedım.
Siz memnunsanız güzel, güle güle kullanın. Ama ben önermiyorum kötü bir monitör.

İps tercihiniz olsa bile monitör seçmeyi bilmiyorsunuz. Görüntü önemli demişsiniz baktığınız msi monitör renk gamutu bakımından leş gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz memnunsanız güzel, güle güle kullanın. Ama ben önermiyorum kötü bir monitör.
kullanmayı da bılmek gerekır. önermeyebılırsın ama kötü bir monitör degıl. dp ile baglarsın g-sync ve freesync uyumlu. ıps olması fıyat performansa ıtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,068
Üyeler
183,054
Son üye
GrausamZ
Geri