Taksit daha iyi olmuş. İyi cihaz almışsın bence. Hayırlı olsun.aaa evet senmıssın yenı gördümsenin dediğini almak isterdim ama peşin fiyatına taksit yapmıyor sadece o sitede satılıyor orada taksit yapmıyor o yüzden alamadım
Taksit daha iyi olmuş. İyi cihaz almışsın bence. Hayırlı olsun.aaa evet senmıssın yenı gördümsenin dediğini almak isterdim ama peşin fiyatına taksit yapmıyor sadece o sitede satılıyor orada taksit yapmıyor o yüzden alamadım
teşekkürlerTaksit daha iyi olmuş. İyi cihaz almışsın bence. Hayırlı olsun.
1440p 240hz önerin var mı?Fps oyunları oynuyorsan 2k 180hz aldıktan sonra keşke zamanında az daha verip 2k 240 alsaydım diyorsun haberin olsun, bizzat yaşandıqd monitörden ips 260hz qhdye geçtim
1440p 240hz önerin var mı?
Mesajında 180hz modelin üstüne "az daha" eklemek diye bahsetmişsin ben de ucuz bir model var sandım. İki katı neredeyse![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
11kya düşüyo ara ara, şuan alacağın iyi bi qhd 180 zaten 8-9k 2-3k değer bence :/Mesajında 180hz modelin üstüne "az daha" eklemek diye bahsetmişsin ben de ucuz bir model var sandım. İki katı neredeyse![]()
Zaten 8-9k bütçenin fazlasıyla zorlanmış hali olunca 2-3K çok koyuyor işte11kya düşüyo ara ara, şuan alacağın iyi bi qhd 180 zaten 8-9k 2-3k değer bence :/