Bence bu cihaz iyi : link
Sadece kağıt üstü özelliklere bakıp, güzelmiş diyerek monitör önermeyin lütfen.Bu fiyatlara çok var ama ben olsam hz. ve va panele düşüp ekran büyüterek bu modeli alırdım çünkü ben büyük ekran seviyorum. : link
2k 180 Hz ve üzeri monitör arıyorum fps oyunları oynuyorum ağırlıklı alınabilecek en mantıklı monitör önerisi lazım IPS ekran.
9k hocam aşırı pahalı benceSadece kağıt üstü özelliklere bakıp, güzelmiş diyerek monitör önermeyin lütfen.
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Sık sık 8 bin TL'e düşüyor.9k hocam aşırı pahalı bence
Fps oyunları oynuyorsan 2k 180hz aldıktan sonra keşke zamanında az daha verip 2k 240 alsaydım diyorsun haberin olsun, bizzat yaşandı2k 180 Hz ve üzeri monitör arıyorum fps oyunları oynuyorum ağırlıklı alınabilecek en mantıklı monitör önerisi lazım IPS ekran.
Bence bu cihaz iyi : link
Sanane kardeşim ben baktım özellikleri güzel geldi önerdim. Keyfimin kahyasımısın ? Boş boş konuşma kendi işine bak. Adama önerdim beğenirse alır , beğenmezse almaz. Dram yapma. Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim. Sabah sabah kötü şeyler söyleyeceğim şimdi sana sinirimi bozma.Sadece kağıt üstü özelliklere bakıp, güzelmiş diyerek monitör önermeyin lütfen.
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Yok canım diğer arkadaşa göre öneremeyiz hoşuna gitmiyormuş önermemiz. Sabah sabah saçma sapan konuşup adamı sinir ediyorlar yaBu monitörü kullanıyorum gerçekten güzel monitör. Renkler, siyah-beyaz dengesi ghosting input lag hepsi çok başarılı.
Bende biraz ışık süzmesi var küçük boyutlarda ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi.
DCR özelliği harika. HDR'den daha kaliteli görüntü sıunuyor.
Gamut değerleri harika. Renkler gerçekten çok canlı ve net.
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Bu kadar sinirlenmenin sebebi nedir? Araştırmadan, sadece kağıt üstün de ki özelliklere bakarak monitör önermemeni söylemişim.Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim.
Sanane kardeşim ben baktım özellikleri güzel geldi önerdim. Keyfimin kahyasımısın ? Boş boş konuşma kendi işine bak. Adama önerdim beğenirse alır , beğenmezse almaz. Dram yapma. Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim. Sabah sabah kötü şeyler söyleyeceğim şimdi sana sinirimi bozma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok canım diğer arkadaşa göre öneremeyiz hoşuna gitmiyormuş önermemiz. Sabah sabah saçma sapan konuşup adamı sinir ediyorlar ya![]()
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Bu kadar sinirlenmenin sebebi nedir? Araştırmadan, sadece kağıt üstün de ki özelliklere bakarak monitör önermemeni söylemişim.