Öneri 2k 180hz üzeri IPS monitör arıyorum öneri lazım

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,219
Bütçe
7999
2k 180 Hz ve üzeri monitör arıyorum fps oyunları oynuyorum ağırlıklı alınabilecek en mantıklı monitör önerisi lazım IPS ekran.

Bu fiyatlara çok var ama ben olsam hz. ve va panele düşüp ekran büyüterek bu modeli alırdım çünkü ben büyük ekran seviyorum. : link

Bence bu cihaz iyi : link
Bu fiyatlara çok var ama ben olsam hz. ve va panele düşüp ekran büyüterek bu modeli alırdım çünkü ben büyük ekran seviyorum. : link
Sadece kağıt üstü özelliklere bakıp, güzelmiş diyerek monitör önermeyin lütfen.

2k 180 Hz ve üzeri monitör arıyorum fps oyunları oynuyorum ağırlıklı alınabilecek en mantıklı monitör önerisi lazım IPS ekran.

Fps oyunları oynuyorsan 2k 180hz aldıktan sonra keşke zamanında az daha verip 2k 240 alsaydım diyorsun haberin olsun, bizzat yaşandı :D qd monitörden ips 260hz qhdye geçtim

Bence bu cihaz iyi : link

Bu monitörü kullanıyorum gerçekten güzel monitör. Renkler, siyah-beyaz dengesi ghosting input lag hepsi çok başarılı.
Bende biraz ışık süzmesi var küçük boyutlarda ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi.
DCR özelliği harika. HDR'den daha kaliteli görüntü sıunuyor.
Gamut değerleri harika. Renkler gerçekten çok canlı ve net.

Uygunsuz davranış
Sadece kağıt üstü özelliklere bakıp, güzelmiş diyerek monitör önermeyin lütfen.

Sanane kardeşim ben baktım özellikleri güzel geldi önerdim. Keyfimin kahyasımısın ? Boş boş konuşma kendi işine bak. Adama önerdim beğenirse alır , beğenmezse almaz. Dram yapma. Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim. Sabah sabah kötü şeyler söyleyeceğim şimdi sana sinirimi bozma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitörü kullanıyorum gerçekten güzel monitör. Renkler, siyah-beyaz dengesi ghosting input lag hepsi çok başarılı.
Bende biraz ışık süzmesi var küçük boyutlarda ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi.
DCR özelliği harika. HDR'den daha kaliteli görüntü sıunuyor.
Gamut değerleri harika. Renkler gerçekten çok canlı ve net.
Yok canım diğer arkadaşa göre öneremeyiz hoşuna gitmiyormuş önermemiz. Sabah sabah saçma sapan konuşup adamı sinir ediyorlar ya :)

Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim.
Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Bu kadar sinirlenmenin sebebi nedir? Araştırmadan, sadece kağıt üstün de ki özelliklere bakarak monitör önermemeni söylemişim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sanane kardeşim ben baktım özellikleri güzel geldi önerdim. Keyfimin kahyasımısın ? Boş boş konuşma kendi işine bak. Adama önerdim beğenirse alır , beğenmezse almaz. Dram yapma. Kağıt üstünden bakma özelliklere nedir ayrıca , satın alıp deneyip öyle mi önereyim. Sabah sabah kötü şeyler söyleyeceğim şimdi sana sinirimi bozma.

Yok canım diğer arkadaşa göre öneremeyiz hoşuna gitmiyormuş önermemiz. Sabah sabah saçma sapan konuşup adamı sinir ediyorlar ya :)

Ben kullancısı olarak memnunum.
Arkadaş sevmiyorsa kendince bir sebebi vardır herhalde. Polemiğe girmek istemiyorum valla.
Samsung Odyssey G6 VA panel gibi farklı bir monitörde kullanıyorum örneğin.
Açıkçası 240hz o akıcılığı daha net hissettiriyor. Ama zaten Samsung'un VA panelleri piyasanın diğer VA panellerinden apayrı bir seviyede.
Kendi çok kaliteli panellerini ve teknolojilerini kullanıyorlar. Bu da fiyatlara yansıyor zaten haliyle. IPS'ten farksız renk ve canlılığa sahip örneğin G6.
Ama arada 7-8k fark var zaten.
Böyle üst bir modele karşı kıyasladığımda bile ben çok keyif alıyorum VX2758A kullanırken. Hatta DCR özelliği gerçekten benzersiz ve kaliteli.
Tecrübe etmek lazım.

Profesyonel cihazla test mi yaptın sen önerdiğin monitörlere ? Senin önerdiğin Lenovo ne zamandır kendi panelini üretiyormuş ? O kadar boş ve saçma argümanların var ki , tamamen bilgisizlik ve cahil cesareti akıyor paçalardan ama öyle bir tavırdaki sanki her şeye hakim gibi yazıyor buraya. Gülmekten öleceğim ya :) Hadi hacı tamam sensin. Sen monitör piyasasının Atatürküsün tamam :)

Markaya ve kağıt üstü özelliklere bakılarak monitör alınmaz. MSI, Asus gibi büyük bildiğimiz markalar panel bile üretmiyor. Düşük bütçeli monitörleri de zayıf. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan panel testi. Bu kadar sinirlenmenin sebebi nedir? Araştırmadan, sadece kağıt üstün de ki özelliklere bakarak monitör önermemeni söylemişim.
:)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,416
Üyeler
183,278
Son üye
Cencen33