AOC Q27G4XF 27 - ASUS VG27AQ3A

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
30
asusu 10 şubat 2024 de almısım o günder beridir kullanıyorum tavsiyede ederim

Asusun https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSLPN1?tag=akakceprime-21&th=1 bu modelinde renklerin hafif sarımtırak olduğu söyleniyor sizin kullandığınızda öyle mi ?
bende yok renk ayarları falan yapılıyor belki onları ayarlammıs yada düzgün bir ayar bulamamıs olabılırler yerınızde olsam amazondan alıp deneyerek karar verırım iade hakkınız var sonucta ben asusu almadan once VG27AQ1A modlenı almıstım ölü piksel cıktıgı ıcın ıade ettım sonra gıdıp MSI YIN QD Lİ BİR MODELI vardı onu aldım ama renklerı cok yapay geldıgı ıcın ıade eettım sonra donup bu modelı aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22 aralıkta bunu alıp ıade etmısım

bende yok renk ayarları falan yapılıyor belki onları ayarlammıs yada düzgün bir ayar bulamamıs olabılırler yerınızde olsam amazondan alıp deneyerek karar verırım iade hakkınız var sonucta ben asusu almadan once VG27AQ1A modlenı almıstım ölü piksel cıktıgı ıcın ıade ettım sonra gıdıp MSI YIN QD Lİ BİR MODELI vardı onu aldım ama renklerı cok yapay geldıgı ıcın ıade eettım sonra donup bu modelı aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22 aralıkta bunu alıp ıade etmısım

MSI monitörler için pastel boya gibi renk tonları var diyorlar sanırım doğru

MSI monitörler için pastel boya gibi renk tonları var diyorlar sanırım doğru
asusu ları kullanıp hemen ardından msıyıda deneyınca farkı dırek anlamıstım 3 gün sonra iade ettim

Rog XG27ACS alırdım bu bütçede.

O modelde renk paletinin sarımtırak olduğu söyleniyor bu bir sorun mu yoksa renk ayarlarıyla mı ilgili ?
Muhtemelen ayarla çözülür.
Fiyat açısından güzel tercih gibi duruyor al dene hoşuna gitmezse iade edersin zaten diğer modeller indirimde değil yine aynı fiyata bulursun.

Muhtemelen ayarla çözülür.
Fiyat açısından güzel tercih gibi duruyor al dene hoşuna gitmezse iade edersin zaten diğer modeller indirimde değil yine aynı fiyata bulursun.
Sizin monitörünüz ASUS VG27AQML1A sanırım onu tavsiye eder misiniz ?

Sizin monitörünüz ASUS VG27AQML1A sanırım onu tavsiye eder misiniz ?
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet iyi memnunum.
Tufun yeni modelleri çıkmış onlara da bakabilirsin. Qhd 210 300 hz olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri