thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,891
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #6,683
Laptopu birazdan iptal ediyorum amazon inşallah beni banlamazAlıntıyı görüntülei
ihtiyacı olan var mı 7100 e geldi
Laptopu birazdan iptal ediyorum amazon inşallah beni banlamazAlıntıyı görüntülei
ihtiyacı olan var mı 7100 e geldi
birkaç dakika önce iptal onaylandıLink alabilir miyim rica etsem
Teşekkür ederim link için stoklara yansımadı sanırım henüzbirkaç dakika önce iptal onaylandıAcer Aspire 3 A315-510P-38X0 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i3-N305, 8 GB DDR5 RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i3-N305, 8 GB DDR5 RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sağlık olsun maalesef botlar çok hızlı sıcak fırsatları ve burayı takip edin ne bulursam atıyorumÜrn stoklara geldi ve bitti bot falan kullanıyorlar sanırım sepete ekleyip alana kadar stoktan kalktı garip
Niye iade ediyorsunuzreisler ıphone 16 plus 61 e geldı ıade edecegım ıhtıyacı olan var mı
al sat için aldım satamam gibi duruyorNiye iade ediyorsunuz
He hatırladım sizi al-satcıyım diyip satılır mı diye soruyordunuz milleteal sat için aldım satamam gibi duruyor
bilmediğim şeylerde soruyorum evetHe hatırladım sizi al-satcıyım diyip satılır mı diye soruyordunuz millete![]()
Gigabyte'ı atar mısınız alayım hemenAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Gigabyte olan 3500 TL idi piksel bilgisi varmış Alıntıyı görüntüle