çok pahalı hocam parçaların aynısı olan hazır sistem 36k ya falan bulunur tek tek almanın manası yokArkadaşlar drr5 sistem dizmek istiyorum topladığım Kasa 45 k eder mi? fikirlerinizi merak ediyorum önereceğiniz sistemleri,eklemeleri dikkate alacağım
NOT: MONİTÖR VE MOUSE, KLAVYE SETİ VEYA AYRI AYRI ÖNERİRSENİZ MEMNUN OLURUMM TOPLAM BÜTÇE 50,52 K arası
Nerde hocam hiç görmedim link varmıo fiyata 5070 sistem geliyor hazır sistem al
Önerid3 bulunacağın şuan hazır sistem varmı link varmıBaşkan 9060 sistem 30k ya hazır geliyor bu paraya 5070den aşağı sistem bakma. Ramlar cl değeri çok yüksek 36 dan yukarı çıkma
Hocam 36 k sistem dün gaming gecesinde vardı ama işlemci soğutucu kötü anakart bundan kaliteli değil ssd hafıza düşük ekran kartı nitro değil pulseçok pahalı hocam parçaların aynısı olan hazır sistem 36k ya falan bulunur tek tek almanın manası yok
Hocam bunun anakart ve işlemci soğutucu bir değil ancak sizce çok fark ettirecek parçalarmı![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.htmlNerde hocam hiç görmedim link varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerid3 bulunacağın şuan hazır sistem varmı link varmı
Peki hocam anakartı b650 yükseltmenin faydası olurmu birde bu ınno3d markasını çok önermiyorlar ne düşünüyorsunuz gainwardmı ınno3d mihttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.html
Akşam 10 da %10 da indirim gelecek al bununla istediğin gibi oyna %10 indirimle al sepette
Tabi bu ben bekleyemem diyorsan beklersen PC hocası goat sistem gelecek onu bekle takip et
Yüksek hacimli ssd almayacaksan ileride kesin lazım olacağı için çift yada 3 ssdi girişi olan bir anakart tercih edebilirsin. Ekran kartı için ikisi de olur ucuzunu bulup al bilgisayarda sadece oyun oynuyorsan ısınmasını çok dert etmePeki hocam anakartı b650 yükseltmenin faydası olurmu birde bu ınno3d markasını çok önermiyorlar ne düşünüyorsunuz gainwardmı ınno3d mi
![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hocam 36 k sistem dün gaming gecesinde vardı ama işlemci soğutucu kötü anakart bundan kaliteli değil ssd hafıza düşük ekran kartı nitro değil pulse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunun anakart ve işlemci soğutucu bir değil ancak sizce çok fark ettirecek parçalarmı
Teşekkür ediyorum hocam monitör öneriniz varmı ekran kartı 5070 li bir sistem alacağımYüksek hacimli ssd almayacaksan ileride kesin lazım olacağı için çift yada 3 ssdi girişi olan bir anakart tercih edebilirsin. Ekran kartı için ikisi de olur ucuzunu bulup al bilgisayarda sadece oyun oynuyorsan ısınmasını çok dert etme
Anladım hocam teşekkür ediyorum 5070 li bir sistem için gaming gecesini bekleyeceğim![]()
Falcon 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
dostum buna bak mesela özellştirmeden 36500 e hem 1tb ssd hemde 750w psulu kasa seçebiliyorsun sen 45 e almışsın üstelik bunun ekran akrtı markası asus kalan paraylada bi soğutucu çekersin hertürlü seninkinden 5 6k daha ucuza gelmiş oluyor