Öneri Üniversite laptop öneri

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
45000
Beyler bayanlar selamınaleyküm hızlıca derdimi anlatayım üniversitedeyim normalde matbaa ve reklam işleri ile uğraşıyordum topkapıda şuan muğladayım ve daha önce laptopu şirketlerin verdiği veya çevremdeki insanların laptopları üzerinden kullandığım için laptop piyasasına hakim değilim alma amacım iş üzerine fakat oyunda oynamayı düşünmüyor değilim kafam biraz karışık fikirlerinize açığım 2 tane laptop ilgimi çekti aşşağıya linklerini bıraktım

macbook m4 lü böyle bir seçenek var

gamegarajın slayeri ilgimi çekti

• Windows 11 Home
  • Cool Silver
  • 14.0 inç 3K (2880 x 1800) OLED Ekran
  • 120Hz yenileme hızı
  • AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci 2.0GHz
  • AMD Radeon™ Graphics Ekran Kartı
  • 24GB LPDDR5X RAM
  • 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD
  • Windows Hello'yu desteklemek için IR işlevli FHD kamera
  • Wi-Fi 6E (802.11ax) (Çift bant) 2*2 + Bluetooth® 5.3 Kablosuz Kart

Bana kalırsa Slayer daha çok iş görür
kanka araştırıyorum bu mesajı yazdığımdan beri slayer kafama yatıyor fakat macbook da hem şarj süresi hem renkler hemde kendi işim odaklı çok artısı var slayerın artılarına baktığımda veya bu fiyat bandındaki laptoplara baktığım zamanda bariz şekilde sunulan bir özgürlük var windows işletim sisteminde her şey serbest iken apple ürünlerinde kısıtlanmış bir işletim sistemi var ayrıca evde zaten işerlimi yaptığım 3070ti, i9 11900k lı bir sistemim var muğlada sadece iş için macbook daha mantıklımı olur diye düşünüyorum fakat kafam çok karışık en azından sebepleri artıları eksileri ile yorum yaparsanız benim için daha açıklayıcı olur teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Windows 11 Home
  • Cool Silver
  • 14.0 inç 3K (2880 x 1800) OLED Ekran
  • 120Hz yenileme hızı
  • AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci 2.0GHz
  • AMD Radeon™ Graphics Ekran Kartı
  • 24GB LPDDR5X RAM
  • 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD
  • Windows Hello'yu desteklemek için IR işlevli FHD kamera
  • Wi-Fi 6E (802.11ax) (Çift bant) 2*2 + Bluetooth® 5.3 Kablosuz Kart
kanka asus laptoplar hakkında bazı düzeltilmeyen sıkıntılar olduğunu duydum 3D ve Render işerinde eğer çözüldüyse düşünülür aslında

Hocam şöyle MacBook alırsan Eğer şarj Süren çok uzun olacak işlem Süren çok uzun olacak macbook'un en güzel avantajı Bence şarjdayken %100 performans sunabilmesi Hatta render gibi ağır işlemlerde bile en iyi performansı verebilmesi ekran kalitesi batarya kalitesi ekran süresi işlemci kalitesi hız Kullandıkça şişmeyen bir işletim sistemi sunacak sana Fakat illaki dezavantajı var mesela program uyumsuzluğu gibi veya oyun uyumsuzluğu gibi sorunlar yaşayacaksın Eğer oyun oynamıyorsan kesinlikle ve kesinlikle MacBook almalısın ama MacBook aldın diye oyun oynamayacaksın diye bir dünya yok destekleyen gene güzel oyunlar var gerek kendi App storunda gerek steam kısmında gerek Epic Games kısmında destekleyen gene bir çok güzel oyun var O yüzden bence MacBook kalmalısın benim sana Önerim bu yöndedir En azından Gözün arkada olmaz taşınabilirliği kolay olur İşlem süren kısa olur Kullandıkça şişmez seni durduk yere herhangi bir güvenlik açıyla yalnız bırakmaz Vesaire Vesaire

Hocam şöyle MacBook alırsan Eğer şarj Süren çok uzun olacak işlem Süren çok uzun olacak macbook'un en güzel avantajı Bence şarjdayken %100 performans sunabilmesi Hatta render gibi ağır işlemlerde bile en iyi performansı verebilmesi ekran kalitesi batarya kalitesi ekran süresi işlemci kalitesi hız Kullandıkça şişmeyen bir işletim sistemi sunacak sana Fakat illaki dezavantajı var mesela program uyumsuzluğu gibi veya oyun uyumsuzluğu gibi sorunlar yaşayacaksın Eğer oyun oynamıyorsan kesinlikle ve kesinlikle MacBook almalısın ama MacBook aldın diye oyun oynamayacaksın diye bir dünya yok destekleyen gene güzel oyunlar var gerek kendi App storunda gerek steam kısmında gerek Epic Games kısmında destekleyen gene bir çok güzel oyun var O yüzden bence MacBook kalmalısın benim sana Önerim bu yöndedir En azından Gözün arkada olmaz taşınabilirliği kolay olur İşlem süren kısa olur Kullandıkça şişmez seni durduk yere herhangi bir güvenlik açıyla yalnız bırakmaz Vesaire Vesaire
çok teşekkür ederim Hocam 40k bandında daha iyi bir şey bulamadım zaten adamlar 5050 li bilgisayarı 50k ya koymuşlar

çok teşekkür ederim Hocam 40k bandında daha iyi bir şey bulamadım zaten adamlar 5050 li bilgisayarı 50k ya koymuşlar
40k ya pozitif teknoloji sitesinden macbook m4 alabilirsin hocam. öğrenci belgeni yüklersin öğrenci indirimiyle 38 mi 40 mı ne oluyor fiyatı. yakın zamanda nişanlıma aldık çünkü 16gb ramli olanı hemde.

Geri