Öneri Setupımı yorumlayın, tavsiye verin

Reaksiyon skoru
20
Benim setup bu. Yorumlarınız nedir?
Şurayı değiştir, şunu al dediğiniz ne var?
2392.webp

mousepadi biraz sağa çek tamamdır 10 numara

ya daha büyük bir mousepad ya da tkl klavye ve monitör kolu tavsiyemdir
Mousepad son zamanlarda bana da küçük gelmeye başladı. 90x40 bir mousepad herhalde yeterli olur.

Ben de aula f75 vardı, rahat edemediğim için sattım 🫤 Numpadli klavyeler bana daha rahat geliyor.

Monitör koluyla ilgili birkac soru isareti var kafamda. Alsam masada alan açılır mı?
2394.webp

Mousepad son zamanlarda bana da küçük gelmeye başladı. 90x40 bir mousepad herhalde yeterli olur.

Ben de aula f75 vardı, rahat edemediğim için sattım 🫤 Numpadli klavyeler bana daha rahat geliyor.

Monitör koluyla ilgili birkac soru isareti var kafamda. Alsam masada alan açılır mı?
Alıntıyı görüntüle
ben de 90*60 kullanıyorum baya rahatlık oluyor ama monitör kolunu ben de satın almadım henüz o yüzden bir şey diyemeyeceğim fakat monitörün ayağı kalkacak her türlü yer açar bence

kulakluk tutucu harika
höparlör bluetooth mü

Bence masayı düzenle biraz, sürekli kullanmadığın şeyleri başka yere koy, kasanın üstüne taktığın kablo eğer yetişiyorsa kasanın arkasına tak, 2 tane vida ile masayı del bunlar çok kolay deliniyor zaten, masanın sağına soluna önüne falan. Oraya da kulaklık tak, vidanın üzerini bir şeyle kapatabilirsin. Masanın altında ki sehpa nın üzerine ne koyuyorsun bilmiyorum ama kaldırsan daha güzel bir görüntü olur hemde daha rahat oturursun gibi geliyor. Kablolar içinde 50-100 liraya yapışkanlı kablo tutuclardan al hepsini geçir ondanlarda sabitle, sağdan soldan fışkırmaz. Minimum maliyet ile bence bunları yapabilirsin.

Sana güzel bir tavsiye vereyim. O sandalye ve monitör ile oynarken sıkıntı yaşarsın ağrı yapar belin sırtın kolun. Monitör vesa destekliyorsa bir tane kol al kafana göre oynar monitörü

masa yüksekliği ve sandalye orantısız bence birde monitör çok yukarda nasıl oynuyorsun böyle ağrı mağrı olmuyor mu ?

mousepad degis bide masada cok eşya var nası rahat ediyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,805
Üyeler
183,337
Son üye
Observer
Geri