Msı 4070 super ventus 2x mi msı 5070 gaming trio mu alınır?

Asperitas

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
dostlar bütçem 40k falan iki kart arasında kararsız kaldım 4070 super yazılımsal olarak daha oturmuş bi kart deniyo testlerde 5070 daha önde ama. Bu kartlar harici tavsiyeye açığım

dostlar bütçem 40k falan iki kart arasında kararsız kaldım 4070 super yazılımsal olarak daha oturmuş bi kart deniyo testlerde 5070 daha önde ama. Bu kartlar harici tavsiyeye açığım
Bütçe 40k ise indirimden 5070 ti al

yeni kart alacaksanız 5070 bence daha mantıklı hocam indirim denk getirim ti modelini bile alabilirsiniz diye düşünüyorum o bütçede. Ayrıca 3 fanlı kart her zaman daha sessiz ve daha iyi soğutmaya sahip oluyor hangi marka olursa olsun (noctua haric)

Bütçe 40k ise indirimden 5070
arada çok fiyat farkı oynuyo o kadar indirim gelceni düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni kart alacaksanız 5070 bence daha mantıklı hocam indirim denk getirim ti modelini bile alabilirsiniz diye düşünüyorum o bütçede. Ayrıca 3 fanlı kart her zaman daha sessiz ve daha iyi soğutmaya sahip oluyor hangi marka olursa olsun (noctua haric)
bu paralara alabileceğim en iyi kart bu mu daha iyisi var mı

nvidia kanadında en mantıklısı 3 fanlı 5070 olacaktır diye düşünüyorum. Amd düşünürseniz daha farklı modeller elbette var ancak uzun süredir amd ekran kartı kullanmadığım için tavsiyede bulunmam doğru olmaz.

nvidia kanadında en mantıklısı 3 fanlı 5070 olacaktır diye düşünüyorum. Amd düşünürseniz daha farklı modeller elbette var ancak uzun süredir amd ekran kartı kullanmadığım için tavsiyede bulunmam doğru olmaz.
rx 9070xt neden 5070 gaming triodan ucuz

5070'e 32bin üstü para vermenin çok olayı yok.
Ya indirimden 5070ti kovalayın, ya 9070xt alın. Ya da 28-31bin bandına 5070 alın.

4-5 haftadır 39k ya 5070 ti satıyorlar. Neyi sanmıyorsun?

uv atarsın serin serinde kullanırsın
msı 5070ti daha serin olur gibi. Ayrıca kartın biraz estetik durmasını istiyorum

uv atarsın serin serinde kullanırsın
ekran kartında markaya takılma diyolar ama genede bilindik markalardan gitmek istiyorum öneri için teşekkürler

Geri