Bütçe 40k ise indirimden 5070 ti aldostlar bütçem 40k falan iki kart arasında kararsız kaldım 4070 super yazılımsal olarak daha oturmuş bi kart deniyo testlerde 5070 daha önde ama. Bu kartlar harici tavsiyeye açığım
arada çok fiyat farkı oynuyo o kadar indirim gelceni düşünmüyorumBğ
Bütçe 40k ise indirimden 5070
bu paralara alabileceğim en iyi kart bu mu daha iyisi var mıyeni kart alacaksanız 5070 bence daha mantıklı hocam indirim denk getirim ti modelini bile alabilirsiniz diye düşünüyorum o bütçede. Ayrıca 3 fanlı kart her zaman daha sessiz ve daha iyi soğutmaya sahip oluyor hangi marka olursa olsun (noctua haric)
nvidia kanadında en mantıklısı 3 fanlı 5070 olacaktır diye düşünüyorum. Amd düşünürseniz daha farklı modeller elbette var ancak uzun süredir amd ekran kartı kullanmadığım için tavsiyede bulunmam doğru olmaz.arada çok fiyat farkı oynuyo o kadar indirim gelceni düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu paralara alabileceğim en iyi kart bu mu daha iyisi var mı
rx 9070xt neden 5070 gaming triodan ucuznvidia kanadında en mantıklısı 3 fanlı 5070 olacaktır diye düşünüyorum. Amd düşünürseniz daha farklı modeller elbette var ancak uzun süredir amd ekran kartı kullanmadığım için tavsiyede bulunmam doğru olmaz.
5070'e 32bin üstü para vermenin çok olayı yok.dostlar bütçem 40k falan iki kart arasında kararsız kaldım 4070 super yazılımsal olarak daha oturmuş bi kart deniyo testlerde 5070 daha önde ama. Bu kartlar harici tavsiyeye açığım
4-5 haftadır 39k ya 5070 ti satıyorlar. Neyi sanmıyorsun?arada çok fiyat farkı oynuyo o kadar indirim gelceni düşünmüyorum
bu paralara alabileceğim en iyi kart bu mu daha iyisi var mı
tam olarak nerede satıldığınıda söyle o zaman alayım4-5 haftadır 39k ya 5070 ti satıyorlar. Neyi sanmıyorsun?
tam olarak nerede satıldığınıda söyle o zaman alayım
msı 5070ti daha serin olur gibi. Ayrıca kartın biraz estetik durmasını istiyorum![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
uv atarsın serin serinde kullanırsın
ekran kartında markaya takılma diyolar ama genede bilindik markalardan gitmek istiyorum öneri için teşekkürler![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
uv atarsın serin serinde kullanırsın
Bütçe çıkarsa çok iyi karttır.msı 5070ti daha serin olur gibi. Ayrıca kartın biraz estetik durmasını istiyorum
aynen ben de bunlara bakıyom düz 5070 ya da güzel indirim yakalarsam ti alıcam inşallah kasım ayı indiriminden ümitliyim