Amd ekran kartları alınır mı?

HamsiKraker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,396
Eskiden Amd'nin ekran kartlarında driver, coil whine sesi vs. vardı. Hep garanti olsun diye nvidia ekran kartlarına yöneliyordum. Şuanda rx 9060 xt ve rtx 5060 ti arasındayım. 9060xt hazır sistemler daha ucuza bulunabiliyor gibi gördüm. 5060ti 16gb için daha fazla para vermeye gerek var mı? Sizce amd ekran kartları alınabilir mi sorun çıkartır mi?

Eskiden Amd'nin ekran kartlarında driver, coil whine sesi vs. vardı. Hep garanti olsun diye nvidia ekran kartlarına yöneliyordum. Şuanda rx 9060 xt ve rtx 5060 ti arasındayım. 9060xt hazır sistemler daha ucuza bulunabiliyor gibi gördüm. 5060ti 16gb için daha fazla para vermeye gerek var mı? Sizce amd ekran kartları alınabilir mi sorun çıkartır mi?
9060xt de sorun yaşayana daha denk gelmedim 5060ti yerine alabilirsin ama arada 1k civarı fark varsa 5060ti alabilirsin

Coil whine'sız karta denk gelme ihtimalin çok düşük. Nvidia veya amd ile alakası yok. Son zamanlarda amd düzeltti kendini bir şans verebilirsiniz.

Aynı fiyata ise AMD tercih etmem biz amdyi ucuz olduğu için tercih ediyoruz 9070xt 5070 ti performans veriyor ve nerdeyse 10-15k daha ucuz oyuzden 9070xt alıyoruz ikisi aynı fiyat olsa kimse AMD yüzüne bakmaz

bu amdfanboy modaratörler istedigi kadar yanlış bilgi diye uyarı vermeye devam etsin en son karta bile sorunlar devam ediyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/wattman-yenildiginde-napilmali.1132375/

AMD bütçe dostu bir firma bu yüzden tercih ediliyor, aradaki fark az ise NVIDIA tercih edilmeli herzaman. AMD 9000 serisi kartları pahalıya satıyor ilk çıktığından beri söylüyorum.

Alınmaz, kendi düşüncem

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Ucuz bulursam amd, yakın fiyatsa nvidia olacak gibi görünüyor.

Hocam amd ucuz olduğu için alınıyor.Nvidia nın yanından bile geçemez.Nvidia pahalı diye alınmayır genelde.Aynı paraya daha iyi özellik sunuyor amd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,927
Üyeler
183,031
Son üye
Yapukk
Geri