Yardım ACİL 4K OLED monitör önerisi

Super serisi ve yeni nesil oled beklemekden almadım A:SDASD Ama şu cigolayt çok övmüşler 3 yılda yanma bilemedim.
ben aldım dell geçtim :D ama gel gör ekran kartı çıkmadı bekle bekle çürüdüm
superler ardından 60 ları sürücekler beklicenmi asdasda listesi hazır bile.

ben aldım dell geçtim :D ama gel gör ekran kartı çıkmadı bekle bekle çürüdüm
superler ardından 60 ları sürücekler beklicenmi asdasda listesi hazır bile.
Yok be beklemicem bu kasım masım 5080 çakıp geçeceğim gibi duruyor. Suyunu çıkardılar.

32inç ve kavis şartsa alternatifi yok galiba göremedim. Bu yüzden özel bir model. Bazı eksileri var gen 3 olması ve bazı kullanıcı şikayetleri gibi ama iyi bir monitör. Dell yazılım ekibi tembel oldugu icin bu modelle de alakalı şikayetler duymuştum. Şu an aklımda degil ama ilk tercihlerime girmez. Eger iade süresi gecmediyse gen 4 modelleri tercih etmek daha mantıklı olur. Ne kadar geç yanarsa o kadar iyi.

32inç ve kavis şartsa alternatifi yok galiba göremedim. Bu yüzden özel bir model. Bazı eksileri var gen 3 olması ve bazı kullanıcı şikayetleri gibi ama iyi bir monitör. Dell yazılım ekibi tembel oldugu icin bu modelle de alakalı şikayetler duymuştum. Şu an aklımda degil ama ilk tercihlerime girmez. Eger iade süresi gecmediyse gen 4 modelleri tercih etmek daha mantıklı olur. Ne kadar geç yanarsa o kadar iyi.
yani gen 4 varken gen3 zaten alınmaz hiç bir problemim yok firware güncellenmedi ama yazılım 3 kere güncelledi en son çok değişik bir şey oldu.
ben ilk çıktığında aldım 1 sene oldu herhalde.
anternetifi gigabytmi msi miydi hatırlamıyorum curved üretmişti ama oda gen3 tü bence.
düzelletme az önce baktım gelmiş.

25 Jun 2025 yazıyor :D

yani gen 4 varken gen3 zaten alınmaz hiç bir problemim yok firware güncellenmedi ama yazılım 3 kere güncelledi en son çok değişik bir şey oldu.
ben ilk çıktığında aldım 1 sene oldu herhalde.
anternetifi gigabytmi msi miydi hatırlamıyorum curved üretmişti ama oda gen3 tü bence.
düzelletme az önce baktım gelmiş.

25 Jun 2025 yazıyor :D
Ben yeni aldınız sanmıştım o sıra zaten gen 4 yoktu.

Ben yeni aldınız sanmıştım o sıra zaten gen 4 yoktu.
aynen yine verdiğim para helal hoş olsun bence en iyi aldığım bilgisayar ekipmanı 5090 versen bu kadar tatmin etmez :D

Kasım ayını bekleseniz çok daha iyi olabilir

4K OLED GEN4 Monitör Seçiminde şu an için en iyi tercih Gigabyte MO27U2 midir hocam, gaming için ? Ona göre takip listesine ekleyeceğim.

4K OLED GEN4 Monitör Seçiminde şu an için en iyi tercih Gigabyte MO27U2 midir hocam, gaming için ? Ona göre takip listesine ekleyeceğim.
Xg27ucdmg ve mo27u2 en mantıklı seçenekler. Ben olsam gigabyte alırdım cünkü Asus hakkında cok fazla sikayetci okudum. Link de paylasırım isterseniz.

Xg27ucdmg ve mo27u2 en mantıklı seçenekler. Ben olsam gigabyte alırdım cünkü Asus hakkında cok fazla sikayetci okudum. Link de paylasırım isterseniz.
Asus’un satış sonrası iletişimi maalesef çok kötü ya yardım etmiyorlar ya da uçuk fiyatlar istiyorlar, benimde ağzım yandı maalesef. O yüzden gigabyte ile şansımı denemek isterim zamanı gelince ama gigabyte’ın satış sonrası müşterileri ile nasıl ilgilendiği hakkında hiç bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri