Viper V3 pro daha güncel ve daha iyi bizzat ben de kullanıyorum mükemmel bir aletArkadaşlar Razer Mouse denemek istiyorum çok övülüyor aşırı merak ediyorum bu kadar övünüldüğü kadar var mı diyerekten.
Başlıkta belirttiğim mouse'lerden hangisi alınır ?
Hocam ne gibi bir mükemmel Güncel olarak superlight 2 kullanmaktayım merak ediyorum çok övülüyor viper razer mouse'leri.Viper V3 pro daha güncel ve daha iyi bizzat ben de kullanıyorum mükemmel bir alet
Bana ergonomisi ve hissiyatı çok iyi geldi. 8k hz ye aldığımda akıcılığı gözler görülür derecede değişiyor. Programı üzerinden ayarlarını kolayca yapıp macro atayabilirsin. Malzeme hissiyatı da çok kaliteli. Kısacası hem fiziksel hem de performans olarak benim kullandığım en iyisiHocam ne gibi bir mükemmel Güncel olarak superlight 2 kullanmaktayım merak ediyorum çok övülüyor viper razer mouse'leri.
Palm ve Claw tutuşunu tercih ediyorum bu iki tutuşta sıkıntı çıkarmaz dimi hocam V3 Viper Pro ?Bana ergonomisi ve hissiyatı çok iyi geldi. 8k hz ye aldığımda akıcılığı gözler görülür derecede değişiyor. Programı üzerinden ayarlarını kolayca yapıp macro atayabilirsin. Malzeme hissiyatı da çok kaliteli. Kısacası hem fiziksel hem de performans olarak benim kullandığım en iyisi
Claw uygun olurPalm ve Claw tutuşunu tercih ediyorum bu iki tutuşta sıkıntı çıkarmaz dimi hocam V3 Viper Pro ?
Marka mouse kullanacaksan bence en iyi mouse markası diğer çin markalarında kapışacak ürünler var ama onların bile razera yetişemedigi konular varArkadaşlar Razer Mouse denemek istiyorum çok övülüyor aşırı merak ediyorum bu kadar övünüldüğü kadar var mı diyerekten.
Başlıkta belirttiğim mouse'lerden hangisi alınır ?
Bi deneyelim hocam bakalım razer vv3 pro'yuMarka mouse kullanacaksan bence en iyi mouse markası diğer çin markalarında kapışacak ürünler var ama onların bile razera yetişemedigi konular var
H.o şimdiye kadar niye almamışım hüznü ve iyi ki almışım mutluluğuyla baş başa bırakıyoruz seniBi deneyelim hocam bakalım razer vv3 pro'yuSuperlight 2'den iyi mi merak ettim.
Ne kadara aldın amazonda 6370tl misteHahahaha umarım öyle dediğin gibi olur hocam parama değsin bari![]()