KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar,

Dostlar, merhabalar. Biliyorsunuz, Steam'de oyunlar biraz pahalı olabiliyor. Bugün yeni duydum şahsen — kendi adıma konuşuyorum — ama bu "kodla oyun oynama" muhabbeti varmış. Nasıl oluyor, bir sitesi var mı, güvenilir mi? Bilenler yorumlara paylaşabilir mi?

Oynamak istediğim bazı oyunlar var fakat fiyatları yüksek. En azından bu yöntemle, kodla alıp oynamayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Hiç duymadım ama oyunu yapan firma dışında başka yere para kazandırıyorsa bence hiç gerek yok korsan oyna daha iyi.

Kodla oyun oynama dediğin oyun keyleri mi?

Kodla oyun oynama dediğin oyun keyleri mi?
aynen kanka adam steamdan almış diyelim oyunu sana sitesi var satıyor kodla örnek vericek olursak spiderman 2 bilmem şu fiyata gibisinden oynuyorsun işte belli bi süreye kadar

Merhabalar,

Dostlar, merhabalar. Biliyorsunuz, Steam'de oyunlar biraz pahalı olabiliyor. Bugün yeni duydum şahsen — kendi adıma konuşuyorum — ama bu "kodla oyun oynama" muhabbeti varmış. Nasıl oluyor, bir sitesi var mı, güvenilir mi? Bilenler yorumlara paylaşabilir mi?

Oynamak istediğim bazı oyunlar var fakat fiyatları yüksek. En azından bu yöntemle, kodla alıp oynamayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
itemsatis'da oluyor o işlem hemen hemen her oyunu offline şeklilde 20 tl gibi bir fiyata oynayabiliyorusunuz. Toplu alımda da daha uyguna geliyor.

güvenilir mi kanka
Evet 10-15 farklı oyun satın almışımdır bugüne kadar. Satıcıyı aktif denk getirdiğin sürece bir sıkıntı olmuyor. Tlou 1-2, god of war ragnarok, sekiro, fm12, Xbox gamepass hesabı satın aldıklarımdan bazıları. Şimdi de Hades2 satın aldım gayet güvenli. Oyunlara girerken çevrimdışı modda olduğun sürece de oyundan atılmıyorsun.

Geri