GameGaraj Slayer X7T 5070Fiyatına göre güzel bir laptop önerir misiniz?? Bütçe Maks 60K
Yazılım işini çözmeleri gerekiyor.GameGaraj Slayer X7T 5070
ne gibi örnek verir misin ?Yazılım işini çözmeleri gerekiyor.
60 bin tllerde bilindik markalar daha doğru olur hocamGameGaraj Slayer X7T 5070
hem Acer nitro hemde 4060 alınmaz. bu bütçelere en azından 4070 bakmaya çalış vardı bir aralarAcer Nitro V16 ANV16-41 Amd R7 8845HS 32GB 1tb SSD RTX4060-8GB Dos 16" Wuxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QRUEY.005-32
https://app.hb.biz/KTcjWAR2iDPm bu laptop alınır mı sizce ?
Ben suan 4070li bulamadım bulabilirsen atabilirmisin ? Lenovo loq ve hp victus dısında yok. Onlar icinde loq anakart sorunlu victus ise sensör sorunlu dedikleri icin içime sinmedi.hem Acer nitro hemde 4060 alınmaz. bu bütçelere en azından 4070 bakmaya çalış vardı bir aralar
msi tarafına bak bir istersenBen suan 4070li bulamadım bulabilirsen atabilirmisin ? Lenovo loq ve hp victus dısında yok. Onlar icinde loq anakart sorunlu victus ise sensör sorunlu dedikleri icin içime sinmedi.
Cihaz TV yi izle. 3 saatten fazla sürüyor incelemeler. Game Garaj modellerini incelerken dikkatimi çekti bilgisayarı ara ara kapatıp açmak zorunda kalıyor. Saçma hareketler yapıyor ya da verdiğin komutları yerine getirmiyor. Bazen bilgisayar kafasına göre hareket ediyor.ne gibi örnek verir misin ?