🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

arkadaşlar ürün aldığımda kod yerine giriş yaptığımda ödeme ekranında girin diyor ödeme ekranın trendyol da kodu gireceğim ekranı bulamadım neyi yanlış yapıyorum bilgisi olan varmı

https://www.trendyol.com/next-gamin...z-p-960103095?boutiqueId=61&merchantId=704778 3 taksik 1849a bunu aldım bir süredir inceliyordum iyi denk geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar ürün aldığımda kod yerine giriş yaptığımda ödeme ekranında girin diyor ödeme ekranın trendyol da kodu gireceğim ekranı bulamadım neyi yanlış yapıyorum bilgisi olan varmı
telefondan sepeti onayla diyince güvenli ödeme ekranına gelince indirim kodu gir var oraya gircen
1760551844642.webp

Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle
Bende dikkat ediyorum ve bu konuda hassasım reklam engelleyici kullanıyorum, kullandığım tarayıcıdan arama motoruna video izlediğim, veya vakit geçirdiğim platforma hepsini karşı tarafa bir fayda sağlamayacak yada sağlıyorsada minimum olacak şekilde kullanmaya çalışıyorum, birde akılsızca yapılan birkaç eylemle klişe bir saçmalık söylerek aklınca! dalga geçiyorsun,Herkes elinden geldiğince yapabildiğini yapıyor velevki ateşe önceden almış olduğu düşmanının kovasıyla su taşıyor ne fark eder boykot eden kimselere karşı bu hiddet nereden geliyor
İronik bir şekilde yazdığın üzülme olayına da bakalım üzülmüşler mi ; starbucks 2023 2025 arası değer olarak 40milyar dolar kayıp yaşayıp Starbucks CEO su boykotlar satışlarımızı ciddi biçimde etkiledi diye açıklama yaptı (Bloomberg haziran2024),mcdonalds Orta Doğu’da işimiz ciddi zarar gördü, bu sadece bölgesel bir etki değil, global algıya da yansıdı. diye açıklama yaptı BBC News (Ocak 2024),ayrıca Coca-Cola, nestle gibi diğer şirketlerin de açıklaması var aç oku, karınca misali diye sürekli örnek verilir bu karıncalar dünyada o kadar arttı ki nemrut'un ateşi nin odunları nın yakıtı azaldı, ODUN yada karınca olmak bizim elimizde herkes ektiğini biçecek geç olmadan anlarsınız inşAllah

İronik bir şekilde yazdığın üzülme olayına da bakalım üzülmüşler mi ; starbucks 2023 2025 arası değer olarak 40milyar dolar kayıp yaşayıp Starbucks CEO su boykotlar satışlarımızı ciddi biçimde etkiledi diye açıklama yaptı (Bloomberg haziran2024),mcdonalds Orta Doğu’da işimiz ciddi zarar gördü, bu sadece bölgesel bir etki değil, global algıya da yansıdı. diye açıklama yaptı BBC News (Ocak 2024),ayrıca Coca-Cola, nestle gibi diğer şirketlerin de açıklaması var aç oku,
Biraz zarar ettiler diye boykot işe yaramış olmuyor. Mesela şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki. Sen şu anda bu mesajı yazarken Microsoft bu veriyi topluyor, veriyi satıyor ve İsrail'e yardım gönderiyor.

Bende dikkat ediyorum ve bu konuda hassasım reklam engelleyici kullanıyorum, kullandığım tarayıcıdan arama motoruna video izlediğim, veya vakit geçirdiğim platforma hepsini karşı tarafa bir fayda sağlamayacak yada sağlıyorsada minimum olacak şekilde kullanmaya çalışıyorum,
Dediğim şey ne olacak? Kaçamazsın.

Bi kaç kere dene bende en başta yapınca senin gibi oldu 2 ci denemede alabildim

Biraz zarar ettiler diye boykot işe yaramış olmuyor. Mesela şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki. Sen şu anda bu mesajı yazarken Microsoft bu veriyi topluyor, veriyi satıyor ve İsrail'e yardım gönderiyor.

Dediğim şey ne olacak? Kaçamazsın.
Biraz mı yazılanları okumadın mı sana göre 40 milyar dolar az geldi sanırım malum devletin vatandaşı falan mısın ne bu kadar savunma,boykot işe yarıyorda,cocacola google windows un tekelinin kırılması için sen ve senin gibi düşünenlerinde katılması gerekiyor ama ben almasam ne olur ki diyen bir sürü insan olduğu için o dediğin olmaz işte düşün sadece müslümanların tamamı katılsa ne olurdu ama sen gibi düşündükleri için tekelini kıracak kadar olmasa da canını yakacak kadar oluyor, halen başa dönüyorsun işte anlamadığınız bu sana ne diyorum elimden geldiğince diyorum alternatifi varsa ona geçiyorum sen böyle yaparak sulandırıyorsun senin dediğine göre yine aynı örnekle ifade edelim madem Nemrut'un ateşine 1 odun taşıyorsun dahada fazla taşısam ne olur ki dye düşünüyorsun bende daha fazla odun taşımamak için uğraşıyorum şuan windows ( key satın almadan) kullanıyor olabilirim Linux a da geçeceğim inşallah iPhone da kullanmıyorum arama motorumda tarayıcımda malum ülkeye hizmet etmiyor

neyden kaçamazmışım?

devletin vatandaşı falan mısın ne
Savaşta ölen sivillere üzülüyorum, İsrail'e destek vermiyorum ama boykot tamamen saçmalık.
40 milyar dolar az geldi sanırım
Apple, Cococola ve Microsoft hisselerinde %50 kayıp yapında görelim. Şahsen mahremiyete dikkat ettiğim için Mullvad DNS ve Brave tarayıcı kullanıyorum, yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim. "Boykot işe yaramaz diyordun aynı şey" demeden önce ikisi farklı. Ben bunları yapınca tamamen anonim olmuyorum ama %70 oranında anonim sayılırım. Sen ise boykot ile dünyada ki her şirkete savaş açıyorsun resmen. Her türlü İsrail'e paran gidiyor.

Geri