Win 11 e geçemiyorum

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768
win 10 dan sadece yükseltme yaparak win 11 e geçmek istedim ancak olmuyor nedense sıfırdan formatla temiz kurulumu sonra yapmak istiyorum yedeklenecek dosyalar ve bütün oyunları yeniden yükleyip kurmak vs hiç uğraşasım yok şuanda.
ayarlardan windows update kısmında win 11 e yükselt kısmından indir dedim onu indirdi yeniden başlattı hiçbişey yok aynı devam ediyor pc. microrosftun sitesinden win 11 indirme aracını kurdum onu da çalıştırdım kurdu etti yeniden başlattı ama hala aynı win 10 da kaldım nedir bunun çözümü?
1760559836927.webp

şu anda böyle windows update kısmı sağda hazır olunca falan filan bişeyler diyo onumu beklicem illa

sorunun çözümü olur mu bilmiyorum ama bios ile alakalıydı sanırım. TPM uyumu tarzı bir şey vardı kullanıcılar sorun yaşamıştı bu yüzden

güvenlik güncellemesi için oradaki "şimdi kaydolun" butonuna bas 1 sene daha güvenlik güncellemesi veriyor

2. seçeceği seç iniyor sonra aç onu ondan sonra yükleniyor bir şeyler ve yükseliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kanka bende dün yükselttim
1760561554987.webp

bunu kurdum zaten 2 defa yaptım yeniden başlatıyo biraz bekliyo sonra pc açılıyo normal aynı devam yani

pardon ilk seçenek sanırım dün bende kurdumda ikisini de indirmişim ilk olan yükseltiyor
yok valla olmadı

güvenlik güncellemesi için oradaki "şimdi kaydolun" butonuna bas 1 sene daha güvenlik güncellemesi veriyor
yok ya o seçenek var gördümde win 11 geçeyim artık bahanesi oldu desteğin bitmesi

sorunun çözümü olur mu bilmiyorum ama bios ile alakalıydı sanırım. TPM uyumu tarzı bir şey vardı kullanıcılar sorun yaşamıştı bu yüzden
tam bilgi verirmisiniz deneyeyim olacak bişeyse

yok ya o seçenek var gördümde win 11 geçeyim artık bahanesi oldu desteğin bitmesi

tam bilgi verirmisiniz deneyeyim olacak bişeyse
pc özelliği nedir tpm 2.0 yoksa göstermeyebilir yükseltmeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,501
Üyeler
183,129
Son üye
ado.