🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

yeni aldım knk 1169tlye iyi yani üstteki yorumlarda iyi sitedede 10 olmuş yorum sayısı orasıda güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun benzerleri 1800 civarı
hissiyatı fln nmasıl knk az çok anlamısındır

Dün elime ulaştı. ABXY tuşları biraz sert geldi bana ama trigger ve joystick hissiyatı güzel.

Kol dün geldi bu kadar kalite bişey beklemiyordum. Oyun hissiyatını beğenirsem daha kalitelisini alırım diyordum ama şahaneymiş daha üst bişeye benim ihtiyacım yok logitech gibi tuş şıngırdama sesleri yok. Logonun olduğu home tuşuna basıp açınca otomatikman kol ile oyuna devam edebiliyorum. Ben ayarlardan sürekli kontrol kısmından gamepad e çekerim diye düşünüyordum ama böyle bişey yokmuş. Birde dün hikaye tabanlı olarak A plague tale requiem oynayayım dedim, takıldığım yerlerde hangi tuşa basmam gerektiği ekranda çıktı, darbe alırken ve önemli kapılardan geçerken titreşimi oyunda hissettiriyor. Bir tek parmaklarım gamepad a tam alışık olmadığından yanlışlıkla arkadaki M1 - M2 tuşlarına yüzük parmaklarımla basıyorum o da tek bir oyunda otomatik atanmıştı gerçi çok sorun olmadı. N11 de tekrar 200 lira indirim çeki aktifse hala 1140 liraya aldım ben tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri