🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tam bundan lazım bana gördüm de 46K nedir abi %10 düşsen yine 40K civarı. O paraya 5070Ti var ne bileyim Amazon biraz ilginç.
Bence depo da çalışan abilerden biri kendi kartını belki kitleriz hesabı ilana koydu :D
Şunu düşürseler 20 civarına alayım be :D
20 yapsalar alırım bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lan 2400e 8k hz olan

buna normal 1k-4khz hz 2k fiyat

Son düzenleme:
Çok iyi fiyat 24k
2 yıl önce s9 ultra 12/512 modelini 25kye almıştım. gene kötü durumda değiliz o zaman hala bir şeyler alınabiliyor

açıklamasında dahil diyor ve o uzatma şeklinde ztn 8 khz dongle da v3 pro 8 khz de direkt kontrolcü 8k hz olarak geliyor

alttaki link te düz versiyonu işte birisi 8k hz birisi normal aradada 400 500 tl fark var
Değil dostum dediğim gibi dongle'ı uzatmak için o ürün, hyperpolling dongle ile 8k destekliyor yanında gelen dongle 8k desteklemiyor.

beyler kulaklık tablet filan düşerse beni etiketler misiniz :shy:

Değil dostum dediğim gibi dongle'ı uzatmak için o ürün, hyperpolling dongle ile 8k destekliyor yanında gelen dongle 8k desteklemiyor.
8K hyperpolling ile gelen dav3 pro da zaten normal dongle bile çıkmıyor senin attığın hyperspeed pilli olan model

8K hyperpolling ile gelen dav3 pro da zaten normal dongle bile çıkmıyor senin attığın hyperspeed pilli olan model
Soldaki hyperpolling 8k dongle sağdaki hyperspeedin kutusundan çıkan uzatmak için kullanılan dongle

Ekler

• 1000109095.webp
    1000109095.webp
    38 KB · Hit: 95
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

Soldaki hyperpolling 8k dongle sağdaki hyperspeedin kutusundan çıkan uzatmak için kullanılan dongle
Valla amazon açıklamaya 8khz yazmış ben da v3 pro kullanıyorum 8khz açıklama aynı böyleydi ztn stoğu bitmiş

Valla amazon açıklamaya 8khz yazmış ben da v3 pro kullanıyorum 8khz açıklama aynı böyleydi ztn stoğu bitmiş
ürün destekliyor zaten önemli olan hyperpolling dongle kutudan çıkan dongle desteklemiyor açıklamada yazan şey hyperpolling dongle ile desteklediği

ürün destekliyor zaten önemli olan hyperpolling dongle kutudan çıkan dongle desteklemiyor açıklamada yazan şey hyperpolling dongle ile desteklediği
Avel gibi yazmışlar insan 8khz sanıyor 😅
Alta indim okudum desteklediği için yazmışlar

Ekler

• IMG_8069.webp
    IMG_8069.webp
    221.8 KB · Hit: 76
arkadaşlar birçok ürün aldım geçen hafta ama şu an depo ürünlerini görüntüleyemiyorum. bende mi bir sorun var yoksa kampanya mı bitti? ürünlerin listelendiği depo linkini paylaşabilirmisiniz?

bekledim bekledim bekledim bir monitör atmadı uyguna 27” monitörü gittim koorui sıfır aldım monitör atmış dün akşam valla kafayı yersin acaba iade edip beklesem mi 180hz va MSI 4600TL ben gittim 4300 koorui’e verdim 100hz IPS

IMG_4449.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri