sıkıntı çıkarmaz da 3050 ti almayın kötü kartlar bunlar ve aklıma bir şey takıldı 3050 ti diye bir kart yok ki ?Ryzen 5 5500 işlemcim var ona rtx 3050 ti 8 GB vram ve 128 bit özellikleri var taksam sıkıntı çıkartırmı bide anakartım gigabyte b550m s2h yeterlimidir
az para dediğiiz bu işlemci ekran kartı falan oyle buyuk paralara alınmaz bılgınız olsun 3050ti dediğiniz ekran kartı sarı sitede 6-8 arası işlemci sıfırı bile su an 2099 tlEminiz demi az para vermeyeceğim bide son bu soru 500 watt power suplly var yeterli olabileceği gözüküyor
paranız yetmesını demıyorum sadece ederınden fazla vermemeye ozen gosterın dıyorum sımdıden hayrlsıı olsunTi dediğime bakma ya pardon param ona yetiyor dostum 128 bit olması gayet güzel bence
iyi mi??Hiçbir sıkıntı çıkarmaz ancak ne kadar fiyata alacağın önemli
bu tarz kartlar sıfır alınmaz hocam ki 3050 cidden kötü bir kart 10k fiyata 2. elde çok çok iyi kartlar alabilirsin.![]()
MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS White OC 8G 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS White OC 8G 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi mi??
Ben ikinci el alacağını düşünmüştüm.Bu kadar bütçeyi 3050'ye harcamak ahmaklık olur.![]()
MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS White OC 8G 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS White OC 8G 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi mi??