🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
@Nirvana hocam kalk. Şahlanıyoruz galiba

Amerika'nın altını şişirip ekonomiyi alt üst etme olayı gerçeğe dönüşüyor sanırsam. Bu hikayede Rusya, Çin ve biz yanarız yine :kekw:

Bu denli hızlı yükselişin düşüşü de hızlı olur diye düşünüyorum. Altın ya bir şey olmaz diye geçiştirmeyin. Sonraki hedefleri kriptoyu şişirmede ve zamanlama tam oturuyor gibi iddialara göre.

5950 ye satan bulursanız uyguna satıyor demektir harem bile 6050 ye çekti bugün %3 yükselmiş oldu
işin kötüsü buralardan düşerse pis düşer yükselirse pis yükselir ortası yok kimse ne aradan girebiliyor ne de satabiliyor

İyi ki borç olarak altın aldım, aldığım zamandan bu yana iki katına çıktı. 🤬
Kredi çekseydim bu kadar fazla ödemezdim.

peder 1.5ay önce 250k altın hesabına attı şuan ne kadar olmuştur

İnsanımızı altından cikartamiyorlar talep o denli yükseldi. Millet ev araba satıp altına yatiriyor.

peder 1.5ay önce 250k altın hesabına attı şuan ne kadar olmuştur
Kaç k dan almış tam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanımızı altından cikartamiyorlar talep o denli yükseldi. Millet ev araba satıp altına yatiriyor.
Haklılarda, merkez bankası bile altın stoklarken halk ne yapsın. Paralarını koruyor millet. Dün kuyumcuya gittim düğün için 1 tane gram alacaktım takmaya adam gram kalmadı dedi. Bitirmiş millet veya kuyumcu bilerek satmadı günahını almıyım.

5950 ye satan bulursanız uyguna satıyor demektir harem bile 6050 ye çekti bugün %3 yükselmiş oldu
işin kötüsü buralardan düşerse pis düşer yükselirse pis yükselir ortası yok kimse ne aradan girebiliyor ne de satabiliyor
Bi kuyumcu yakınımın lafı var. Altın gördüğünü unutmaz diye. Cin şişeden çıktı. Sene sonuna kadar kadar artar. Doları salsınlar hele o zaman görün siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi kuyumcu yakınımın lafı var. Altın gördüğünü unutmaz diye. Cin şişeden çıktı. Sene sonuna kadar kadar artar. Doları salsınlar hele o zaman görün siz
Bir de ortadoğuyla eş değer bu piyasa. Ortadoğu yine yakında patlak verecektir. Kötü bir zaman maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri