Forumda Kimse Hakketiği Cezayı Neden Almıyor???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mesajların yarısı yok hepsi nedense düzenlenmiş? ben zaten kendimi de eğer biraz a1 Türkçeniz alınmayın ama full haklıyım demiyorum 10 gün önce olan olay üzerinden herkes arkadaşa boş yapma oksijen israfının diye mesaj atmış ztn bunu üzerine sadece 10 gün sonra gelip özelden yazması saçma diyorum ve modlar buna bi çözüm bulmuyor diyorum ama bazı b12 eskiliği yaşayan arkadaşlar hala bana sen böyle şöyle yazmışsın diyor ben sadece bi kişiye değil kavga eden iki kişiye de boş yapıyorsunuz demişim mahkeme konusunda da ikisde öyle küfürler etti ki az erkek olsalardı mesajları silmezlerdi o mesajlar üstüne mahkemeye vericem deseydi okey ama bunları silip karşıdaki adama yok seni mahkemeye vericem yok senin paranı yiyecem gibi cümleler yazıp bunları siliyorsa kusura bakma ben adama derim bu dava düşer he sonra bana senin azını payını verirdim diyip …… koyup mesajı silerse kusura bakma gider derim babana şikayet et diye işte gurupta kör gözlü b12 eksikliği yaşayan bazı kişiler gelip olayı full benim üstüme bağlıyor üstünüze alınmayın lütfennn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca adamı kışkırtmış Buda yalan değil olay uzamasın diye modların işini de kullanıcılar yapınca olay böyle uzuyor galiba bu arkadaş ta tanıdığınız fln ama adamın elindeki ürünlere ve bilgisine kadar olayı uzatırsa ve bana da sallarsa ben susmam he bide forumda o gün bulunan bi kaç kişiye de sorun o gün mü mesajların %35 yok
Beni tuzağa çekmeye çalışıyor dediklerini üstüme tabii ki alıncam çünkü benim üstüne alınmayınımla senin alınmayının çok daha bambaşka o yüzden bu taktiği bırak bu bir 2 adamı hiç tanıdım falanda yok ister inan ister inanma 3 bi şey yapamazsın günde 50 bin tanede sanaldan küfürler yağdırıyor insanlar birbirlerine o hakaret davası şunlar bunlar hep kağıt üstünde yazan yazıdan ibaret ne büyük şeyler yapanlar serbest yaptırım nerde bu ülkede ha yazanlar tırsmıştır belki silmiştir gerçi burdan uzaklaştırılmadan işin mahkeme boyutundan zannetmiyom tabide orası ayrı ben anlamam gördüme inanırım kabul ederim ben yok 35 i silinik şöyle böyle 4 b 12im gayet yerinde merak etme körde değilim okadat hakaretten bahsederken kendin fazlasıyla etmişsin zaten🙂5 burası dingonun ağırı değil hiç merak etme icabına bakılması gereken bi şey lazımsa fazlasıyla yöneticiler yapar yaparlar en ufak şeylerden bile şahit oldum kaç defa

Beni tuzağa çekmeye çalışıyor dediklerini üstüme tabii ki alıncam çünkü benim üstüne alınmayınımla senin alınmayının çok daha bambaşka o yüzden bu taktiği bırak bu bir 2 adamı hiç tanıdım falanda yok ister inan ister inanma 3 bi şey yapamazsın günde 50 bin tanede sanaldan küfürler yağdırıyor insanlar birbirlerine o hakaret davası şunlar bunlar hep kağıt üstünde yazan yazıdan ibaret ne büyük şeyler yapanlar serbest yaptırım nerde bu ülkede ha yazanlar tırsmıştır belki silmiştir gerçi burdan uzaklaştırılmadan işin mahkeme boyutundan zannetmiyom tabide orası ayrı ben anlamam gördüme inanırım kabul ederim ben yok 35 i silinik şöyle böyle 4 b 12im gayet yerinde merak etme körde değilim okadat hakaretten bahsederken kendin fazlasıyla etmişsin zaten🙂5 burası dingonun ağırı değil hiç merak etme icabına bakılması gereken bi şey lazımsa fazlasıyla yöneticiler yapar yaparlar en ufak şeylerden bile şahit oldum kaç defa
Ve burda kökten mesaj silme falanda yok adam gider düzenle bölümüne silerler ne yazdılarsa yerine nokta koyarlar öyle birşeyde yok hiç

1760656491181.webp

1760656555957.webp

Böyle tipler olduğu sürece, benim açımdan komedi bitmez. Ama forum için de kötü imaj. Beyefendi yazdığı yazısına komik ifade attığım için rahatsız olmuş ve gelmiş beni tehdit ediyor. Allah'tan yaşım var, yoksa yanmıştım...

Gerek yok boş tartışmalara. Yeni yeni üye sayılırım, 6-7 kişiyi engellemişimdir. Baktınız laftan anlamıyor ve size hakaret falan ediyor, raporların ve basın engeli. Kimsenin böyle insanlarla uğraşacak enerjisi yok.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Böyle tipler olduğu sürece, benim açımdan komedi bitmez. Ama forum için de kötü imaj. Beyefendi yazdığı yazısına komik ifade attığım için rahatsız olmuş ve gelmiş beni tehdit ediyor. Allah'tan yaşım var, yoksa yanmıştım...

Gerek yok boş tartışmalara. Yeni yeni üye sayılırım, 6-7 kişiyi engellemişimdir. Baktınız laftan anlamıyor ve size hakaret falan ediyor, raporların ve basın engeli. Kimsenin böyle insanlarla uğraşacak enerjisi yok.
He işte burda çözümü @Abdullah Hacıgül ve @Mehmet Yılmaz gibi isimlerin getirmesi lazım lafa gelince şöyle forum oldu böyle forum yaptık diye yotube tan insanlara foruma katılmaları için rica ediyorsunuz ama forumda güvenliği ve saygı ortamını sağlayamıyorsunuz sonra İnsanla dalga geçer gibi aranızıdanki sorunları foruma taşımayın diyorlar Görende ben adamla WP den tartışmışım da bana gelip bu cümleyi kuruyor @Mehmet Yılmaz ve ekibi Forumda ki özverinizi ve mantıksal düşünceleriniz gerçekten forumu çok ileri seviyelere taşıyor millet sayenizde özelden Milleti tehdit etmeye kadar gidiyor Afferim size 😀

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Valla engel yetmiyor mavi logolu bir forum var en ufak -LAN- kelimsenide bile uyarı alıyor kullanıcılar ve adamlar forumdan o kadar adam banladılar ki forumda adam kalmadı ama saygı sevgi çerçevesinde adamlar la kimse yarışamaz

anca haksız banned atarlar arkadaşım mantıksızı forumdan gönderdiler durduk yere
Aynen öyle benim arkadaşım vardı @gözlemci diye daha doğrusu mavi forumda tanıdığım biriydi forum ilk açıldığı yıllar dan beri forumdaydı adamın anasına özelden sövdüler söveni değil çocuğa engellediler @Mehmet Yılmaz hatırlar kendisini avukat tarafından çocuk tehdit edilsi anasına bacısına sövüldü ama bizim modlar gidip adama yardımcı olacaklarına adamı engelledi peki avukatım diyen elemanı da engllediniz mi acaba ??

anca haksız banned atarlar arkadaşım mantıksızı forumdan gönderdiler durduk yere
Ve ben burda konuşuyorum ya çok yüksek ihtimalle benide banlıyacaklar 😀😀

Son düzenleme:
He işte burda çözümü @Abdullah Hacıgül ve @Mehmet Yılmaz gibi isimlerin getirmesi lazım lafa gelince şöyle forum oldu böyle forum yaptık diye yotube tan insanlara foruma katılmaları için rica ediyorsunuz ama forumda güvenliği ve saygı ortamını sağlayamıyorsunuz sonra İnsanla dalga geçer gibi aranızıdanki sorunları foruma taşımayın diyorlar Görende ben adamla WP den tartışmışım da bana gelip bu cümleyi kuruyor @Mehmet Yılmaz ve ekibi Forumda ki özverinizi ve mantıksal düşünceleriniz gerçekten forumu çok ileri seviyelere taşıyor millet sayenizde özelden Milleti tehdit etmeye kadar gidiyor Afferim size 😀

Valla engel yetmiyor mavi logolu bir forum var en ufak -LAN- kelimsenide bile uyarı alıyor kullanıcılar ve adamlar forumdan o kadar adam banladılar ki forumda adam kalmadı ama saygı sevgi çerçevesinde adamlar la kimse yarışamaz

Aynen öyle benim arkadaşım vardı @gözlemci diye forum ilk açıldığı yıllar dan beri forumdaydı adamın anasına özelden sövdüler söveni değil çocuğa engellediler @Mehmet Yılmaz hatırlar kendisini avukat tarafından çocuk tehdit edilsi anasına bacısına sövüldü ama bizim modlar gidip adama yardımcı olacaklarına adamı engelledi peki avukatım diyen elemanı da engllediniz mi acaba ??

Aynen öyle benim arkadaşım vardı @gözlemci diye forum ilk açıldığı yıllar dan beri forumdaydı adamın anasına özelden sövdüler söveni değil çocuğa engellediler @Mehmet Yılmaz hatırlar kendisini avukat tarafından çocuk tehdit edilsi anasına bacısına sövüldü ama bizim modlar gidip adama yardımcı olacaklarına adamı engelledi peki avukatım diyen elemanı da engllediniz mi acaba ??

'DA MODLARI BANA BUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ ?' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-modlari-bana-bunu-aciklayabilir-mi.852508/post-7877541

Yani ölmüş annesinin üzerine sürekli oyanmak ta nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor @Ademmk bey gerçekten çok adalete hakim bir avukatmışınız

'DA MODLARI BANA BUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ ?' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-modlari-bana-bunu-aciklayabilir-mi.852508/post-7877541

Yani ölmüş annesinin üzerine sürekli oyanmak ta nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor @Ademmk bey gerçekten çok adalete hakim bir avukatmışınız
He bide arkadaşı baya aşşalamışsınız emek ve kazanç konularında girmiş bildiğim kadarıyla bahşiş verdiğiniz ve aşşaladıığınız adam şuan da Kanada da The Ritz-Carlton otelde yüksek lisans yapıyor ve annesi üzerinden aşşaladığınz bu kişi bunları yaparken arkasında kimse de yoktu konuyu uzun saman sonra açtım ama insanları aşağalarken yada konuşurken size ne yaşadığını ifade ediyorsa onun üstüne gitmeyin

Son düzenleme:
Kardeşim sende gir ana bacı madem o öyle yapıyorsa bu kadar uzun konu açmaya ne gerek vardı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri