Bu silahi kaça satarim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Cs2 de sealed Genesis terminal açtım bir tek adam akıllı ump45 süreklilik çıktı fabrikadan yeni çıkmış aşınma durumu 0.0094 steamde fiyatı 9.5 dolar falan bunu 3. Parti sitelerde kaça satabilirim

Cs2 de sealed Genesis terminal açtım bir tek adam akıllı ump45 süreklilik çıktı fabrikadan yeni çıkmış aşınma durumu 0.0094 steamde fiyatı 9.5 dolar falan bunu 3. Parti sitelerde kaça satabilirim
Steam dışı sitelerde Bynogame vs. satmak istersen %30 düş fiyattan. Ama skinlere fiyat biçerken de aşınma durumuna çok bakıyorlar mı emin değilim.

E böyle 3 dolara satılıyorsa bu ben alayım 10 tane bundan takas ile pembe skin alayım fabrikadan yeni çıkmış
Selamlar dostum,
Arkadaş haklı 3 dolara 5 dolara anca gidiyor komisyon vs sebebi ile. Ayrıca çekerken de küçük bir ücret daha kesiliyor.

Artık ikinci el oluyor. Sen kullanmışsın.
Boş yapma bilmiyorsun skinleri istediğin kadar kullan çıktığındaki aşınmaya göre değerlendirilir sadece satarkende site komisyonu olur seni birkaç konuda görüyorum insanlara çok boş bilgi veriyon en azından az araştırda bilgi ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar dostum,
Arkadaş haklı 3 dolara 5 dolara anca gidiyor komisyon vs sebebi ile. Ayrıca çekerken de küçük bir ücret daha kesiliyor.
Site komüsyonu alır sadece

dostum csfloat diye bi 3 parti site var ordan benzer ilanlara bak senin aşınmışlığına yakın olanlar kaça konmus ona göre fiyat yaz

skini nakde çevirmek istiyorsan steam fiyatını baz alamazsın buff piyasası baz alınır yada csflloat piyasası ne kadarsa ona göre skin nakde çevirlir

Boş yapma bilmiyorsun skinleri istediğin kadar kullan çıktığındaki aşınmaya göre değerlendirilir sadece satarkende site komisyonu olur seni birkaç konuda görüyorum insanlara çok boş bilgi veriyon en azından az araştırda bilgi ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site komüsyonu alır sadece
Yanlış hatırlamıyorsam banka da alıyor küçük bir ücret. Dövizli ve yurtdışı transferi olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri