🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

amazon depoda millete ürün bırakmadın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bakma ihtiyaçı olmayan, al satçılardan sana kalmaz. Ülke de aç insan sandığımdan daha çokmuş.
Ama mantıklı değil mi abi alacağım uğraşacağım, panel sıfırlanınca tertemiz olacak cihaz ister kullan ister sat
Milli kayıp bu monitörlerin sürekli satılıp iadeye dönmesi veya hurdaya gitmesi
Adamlar ücretsiz panel değiştiriyor yani 21K ya 40-50K ya sıfırı satılan monitörü alıyorsun bence bedava
(Edit: Ücretsiz değiştiriyorlar ama panelde kullanıcı hatası yoksa tabii :D Garanti kapsamında olması lazım yoksa bir anlamı yok zaten)

Ama mantıklı değil mi abi alacağım uğraşacağım, panel sıfırlanınca tertemiz olacak cihaz ister kullan ister sat
Milli kayıp bu monitörlerin sürekli satılıp iadeye dönmesi veya hurdaya gitmesi
Adamlar ücretsiz panel değiştiriyor yani 21K ya 40-50K ya sıfırı satılan monitörü alıyorsun bence bedava
(Edit: Ücretsiz değiştiriyorlar ama panelde kullanıcı hatası yoksa tabii :D Garanti kapsamında olması lazım yoksa bir anlamı yok zaten)
Ben telefonu kastettim hocam, size hitaben söylemedim. Monitör konusunda panelde haklısınız, ancak ikinci elde fahiş fiyat istiyorsanız, benim gözümde siz de “şerefli esnaflar(!)”dan farkınız yok.

Arkadaşlar,

VIEWSONIC VX27G1-2K 27inc 180HZ 2560x1440 2K GAMING MONITOR - 5364TL

Bunu bugün iadeye verdim, sağ taraflarda tam saymadım hızlıca bakıp geri kutusuna koydum ama en az 3-5 tane piksel hatası gördüm ve birbirlerine yakınlardı.
İlgilenen olursa bu gece ya da yarına falan stoğa girer yüksek ihtimalle.
Kutuyu önceki arkadaşlar iyi paketleyememiş açık geldi hatta bana, kağıt bantlarla güzelce sarıp sarmaladım ordan anlarsınız bana gelen ürün olduğunu.

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC,%130 Srgb Monitör - 5855TL

Bunu da yarın iadeye vereceğim, aşağıya koydum piksel hatalarının fotoğrafını. 2 Adet görebildim siyah renkte mavi yanıyorlar başka görmedim.
Sol üst ve sağ üst köşede de biraz belirgin ışık sızması var.
IMG_20251017_211627.webp
IMG_20251017_211641.webp

(2. fotoğraftaki piksel hatası tek piksel, elim titrediği için birden fazla yan yana gibi görünüyor ama tek.)
Parlaklığı aşırı düşükmüş 250 cd/m2, normalde 300 üzerini öneriyorlar bu benim monitörlerin yanında çok sönük kaldı, sanki parlaklığı kısık telefon ekranı gibi.
İlgililere duyurulur. Yarın vereceğim için yarın gece ya da ertesi gün tahminimce stoğa girer ya da Pazartesi sokarlar.
Bunun da kutusunu kağıt bantla kapatacağım ordan anlayabilirsiniz benden geldiğini.

Son düzenleme:

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI MM VESA 3YIL ELMB SYNC,%130 Srgb Monitör - 5855TL

Bunu da yarın iadeye vereceğim, aşağıya koydum piksel hatalarının fotoğrafını. 2 Adet görebildim siyah renkte mavi yanıyorlar başka görmedim.
Sol üst ve sağ üst köşede de biraz belirgin ışık sızması var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Parlaklığı aşırı düşükmüş 250 cd/m2, normalde 300 üzerini öneriyorlar bu benim monitörlerin yanında çok sönük kaldı, sanki parlaklığı kısık telefon ekranı gibi.
İlgililere duyurulur. Yarın vereceğim için yarın gece ya da ertesi gün tahminimce stoğa girer ya da Pazartesi sokarlar.
Bunun da kutusunu kağıt bantla kapatacağım ordan anlayabilirsiniz benden geldiğini.
Bu SS’de ekrandaki ölü piksel tek bir noktadan mı oluşmuş, yoksa üçlü bir grup (kombo) şeklinde mi? Normalden biraz büyük görünüyor da, o yüzden emin olamadım. Harbi Amazon Depo'dan monitör almak kumarmış.

Bu SS’de ekrandaki ölü piksel tek bir noktadan mı oluşmuş, yoksa üçlü bir grup (kombo) şeklinde mi? Normalden biraz büyük görünüyor da, o yüzden emin olamadım. Harbi Amazon Depo'dan monitör almak kumarmış.
Belirtmeyi unutmuşum ikisi de tek piksel.
Fotoğrafı çekerken makro modda titretti sürekli zor çektim :D
Bu arada çok az belli oluyor göz seçmiyor bile, parlaklığı düşük olmasa muhtemelen iade etmezdim panel güzel çünkü.

Bir de hocam iade ettiyseniz söyleyin bekleyeyim hazırda bunu da alırım zaten Samsung garantisi var, fatura kesilince panelini değiştirtir sıfır kullanırım :D
Kullanıcı hatası olacak nasıl panel değişecek ücret çıksa iyi bir meblağ çıkar.Kontrol etmedim hala içimi baydı böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyor olmak x)

Kullanıcı hatası olacak nasıl panel değişecek ücret çıksa iyi bir meblağ çıkar.Kontrol etmedim hala içimi baydı böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyor olmak x)
Valla hocam paneli görmediğim için bir şey diyemiyorum ama panel temizse sadece çizgilerdir piksel hatalarıdır vs. varsa bunları kullanıcı hatası olarak sınıflandırmazlar.

1760736224121.webp

beyler lütfen bunun 10k tl olan modeli olduğunu söyleyin cmaskmfkmsafa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri