Aula F75 vs Ajazz AK680 Max

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,152
Başlıkta belirttiğim iki klavyeden hangisi çok daha iyidir güncel olarak Aula F75 kullanmaktayım.

Çoğunlukla FPS oynuyorsan manyetik, hızlı tepki için iyi. Ama knobtan, kablosuzdan, F tuşlardan feragat edersin. Yoksa değmez.

Çoğunlukla FPS oynuyorsan manyetik, hızlı tepki için iyi. Ama knobtan, kablosuzdan, F tuşlardan feragat edersin. Yoksa değmez.
Genel kullanım için hangisini önerirsiniz oyun yazı vb. konforu hissiyatı önemli ajazz sıfır 1600 aula ise temudan alınma aynı fiyat.

Genel kullanım için hangisini önerirsiniz oyun yazı vb. konforu hissiyatı önemli ajazz sıfır 1600 aula ise temudan alınma aynı fiyat.
Manyetik klavyeye sadece rekabetçi oyun odaklı bakmak yanlış olur. Tuş basımlarını ayarladığınızdan her anlamda daha rahat oluyorlar. Yazım vb. için de keza manyetik almak mantıklı.

Yani siz dokunduğunuzda tuş algıladığından, fazla güç uygulamadan da hızlıca yazı yazabiliyorsunuz.

Manyetik hem uzun ömürlü hem konforlu hem de oyun, yazım vb. avantajlı oluyor kısaca.
Fason üretim firmalar düz mekaniği bence artık tamamen salmalılar.

Bu arada yereldeki fiyatı yerine GameRaider K1 He alınabilir.

RazerDeathStalkerV2ProTKL kullanıyorum beyler.

Manyetik klavyeye sadece rekabetçi oyun odaklı bakmak yanlış olur. Tuş basımlarını ayarladığınızdan her anlamda daha rahat oluyorlar. Yazım vb. için de keza manyetik almak mantıklı.

Yani siz dokunduğunuzda tuş algıladığından, fazla güç uygulamadan da hızlıca yazı yazabiliyorsunuz.

Manyetik hem uzun ömürlü hem konforlu hem de oyun, yazım vb. avantajlı oluyor kısaca.
Fason üretim firmalar düz mekaniği bence artık tamamen salmalılar.

Bu arada yereldeki fiyatı yerine GameRaider K1 He alınabilir.
Çok arada kaldım herkes farklı bir şey diyor. Görünüm ses vb manyetik eksik deniyor bakacağım artık bütçe de kısıtlı.😀 Mad68he hakkında ne düşünüyorsunuz o beyaz olduğu için sistemle daha uyumlu olur hoş gözüküyor aula f75 te hoş ajazz siyah ama.
Aula F75 candır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,736
Üyeler
188,650
Son üye
1uc4s
Geri