Klavye, Mouse Ve Kulaklık Önerisi

ysuff1903

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar fotoğraflardaki klavye, mouse, kulaklık alınır mı? Veya tavsiye ettiğiniz başka modeller var mı? Bütçe çok yok her bir parça için max 1.5-2K

Tercihim beyaz renk olması. Kasa ve masa beyaz olduğu için uyumu bozmak istemiyorum
IMG_1122.webp
IMG_1125.webp
IMG_1123.webp

Hocam attığınız hiç bir ürün alınmaz
Kulaklık için :
Kablolu istiyorsanız Machenike GX30 (Gank sitesinde GANKSENİNLE koduyla 200tl indirim)
Kablosuz istiyorsanız Havit Fuxi-H7

Mouse için :
Attığınız mouse Furylevel Z1 SE Modeliyle sensörleri aynı zaten ama havit 400tl pahalı.
Dediğim modeli alabilirsiniz veya daha kaliteli bir şey istiyorsanız 1300 Civarına ATK A9 veya VXE R1 SE var bütçeyi 2 civarına çıkarabilirseniz MCHOSE A5 ULTRA alabilirsiniz.

Klavye için :
Ucuz klavyeler pişmanlıktır Aula F87 Pro alabilirseniz sizin için çok iyi olur 1900TL N11'de kupon falan olabilir hesabınızda biraz inceleyip alabilirsiniz

Karar verdiniz mi

Hayır henüz karar vermedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık için :
Kablolu istiyorsanız Machenike GX30 (Gank sitesinde GANKSENİNLE koduyla 200tl indirim)

Mouse için :
Attığınız mouse Furylevel Z1 SE Modeliyle sensörleri aynı zaten ama havit 400tl pahalı.
Dediğim modeli alabilirsiniz veya daha kaliteli bir şey istiyorsanız 1300 Civarına ATK A9 veya VXE R1 SE var bütçeyi 2 civarına çıkarabilirseniz MCHOSE A5 ULTRA alabilirsiniz.

Klavye için :
Ucuz klavyeler pişmanlıktır Aula F87 Pro alabilirseniz sizin için çok iyi olur 1900TL N11'de kupon falan olabilir hesabınızda biraz inceleyip alabilirsiniz
Hocam dediğim gibi 3 parçaya 6K verebilirim. Ürünlerin linklerini atar mısını size zahmet?

benim önerim bu şekilde
( GANKSENİNLE ) = 200 TL KOPON

( SWAR50 ) = 50 TL KUPON

( KİŞİYE ÖZEL KUPONLAR DEĞİŞİYOR 100-200 VERİRSE SEPETTE KULLAN )

...TOPLAM 4000-4500 TUTUYOR...

Kulaklık için :

Mouse için :

Klavye için :
Hocam klavye 2600 civarlarında dolaşıyor

Kulaklık Machenike GX30 1249TL
Klavye Aula F87 Pro 1900TL
Mouse MCHOSE A5 ULTRA (Siyah) 2050TL

Toplam 5200 tek sorun farenin beyazı 2300tl açık mavisi 2100tl size kalmış artık.
Teşekkür ederim hocam değer önerilere de bakıp kararımı ona göre vereceğim. Bu arada 200-300₺ sorun değil o halledilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birine toplam kaç tl bütçenizi var
1500-2000₺ arası

Kulaklık için :

Mouse için :

Klavye için :
Tam diyeceğim cevap. Ben şahsen para biriktirip bir şeyler alırdım. Gaming Gen'de Akko'nun klavyeleri vardı 2k'ya. Bakılabilir gibi. Manyetuk switchler. Mouseda bu bütçeye en iyisi dediğiniz gibi zaten. Ben olsam VXE R1 alabilsem onu alırdım. Kulaklık o kadar önemli değil, diğerlerine göre. Havit'in modeller iyi ama. Rampage RM-K90 kullanıyordum, sesi iyidi onun da. Ama kablosu bükülmeye başlamıştı. Hatta hala elimde. İlgilenen olursa uyguna veririm.

Son düzenleme:
Geri