Kanka kodu aldım fakat payde sorun var yarın denesem bidaha çalışır mı kod sence yoksa aktif etmem lazım mı 12 ye kadar bugün bugün alınabilir kod yazıyor sadeceYokmus baktim da ben zannettim yanimda davet kodu

Kanka kodu aldım fakat payde sorun var yarın denesem bidaha çalışır mı kod sence yoksa aktif etmem lazım mı 12 ye kadar bugün bugün alınabilir kod yazıyor sadeceYokmus baktim da ben zannettim yanimda davet kodu
Aynen sorun var kodları okumuyor kodu aldıysan okur yarın dendiğindeKanka kodu aldım fakat payde sorun var yarın denesem bidaha çalışır mı kod sence yoksa aktif etmem lazım mı 12 ye kadar bugün bugün alınabilir kod yazıyor sadece
Aktif olur umarımBMZUM40S
Aynen sorun var kodları okumuyor kodu aldıysan okur yarın dendiğinde
Olmadığını söyledi aradımBMZUM40S
Aynen sorun var kodları okumuyor kodu aldıysan okur yarın dendiğinde
Hocam bir hesap dogrulatip birkaç farklı kod kullanabiliyoruz değil mi yanlış anlamadımHer Vodafone abonesinden alınabilir 7 kod kullandım ben
Sanırım artık herkes sadece 1 kod girebiliyor. Birden fazla kod girme olayını kaldırmışlar. Ben gece 7 tane girmiştim.Hocam bir hesap dogrulatip birkaç farklı kod kullanabiliyoruz değil mi yanlış anlamadım
Giremeyenler mi olmuş da deneyecektim tamSanırım artık herkes sadece 1 kod girebiliyor. Birden fazla kod girme olayını kaldırmışlar. Ben gece 7 tane girmiştim.
Şimdi bende denedim girmedi kodSanırım artık herkes sadece 1 kod girebiliyor. Birden fazla kod girme olayını kaldırmışlar. Ben gece 7 tane girmiştim.
fiziki kart olması şart. istanbulkart uygulamasını açmıyor. nfc'den ödeme yapıyorsun direkt...istanbulkart ile öde kısmında , fiziksel kart vb bişey istiyor mu yoksa sadece istanbulkart mobil uygulaması yüklü olması yetiyor mu ? istanbulda olmayanlar için merak ettiğim bi konu
vay köfteci seni bizim en son haberimiz oluyor 1 tane alıp gecmistik kenaraSanırım artık herkes sadece 1 kod girebiliyor. Birden fazla kod girme olayını kaldırmışlar. Ben gece 7 tane girmiştim.
Onu nasıl yaptın yav benim telefonda 3 abonenin yanımda hesabı var denemek için dün birinden daha kod alıp eklemeye çalıştım zaten faydalandınız uyarısı verip eklemedi kodu…Her Vodafone abonesinden alınabilir 7 kod kullandım ben