SİZCE BU GERÇEKTEN KADER Mİ?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,138
İnstagramda bi kurabiye tarifini yaptım tarifi tam tutturamamış gibi oldum bi yorum attım daha sonra yorumuma yanıt olarak rastgele birisi bendede aynı sorun oldu nasıl hallettin dedi ordan biz konuşmaya başladık tavsiye verdim falan filan derken biz baya sohbet ettik aralıksız 6 saat falan konuştuk ikimizde istanbuldayız zaten biliyoruz onu ama o bana sen istanbulun neresindesin diye sordu en son ama biz nasıl anlaşıyoruz sanki yıllardır arkadaş gibiyiz ve en son o bana semt sorduğunda komşu olduğumuzu öğrendik :D :D yani bunun olma olasılığı binde milyonda kaç

edit---
bide işin daha garibini anlatıyorum size
o okul için azerbaycandan buraya ben ise iş için adanadan buraya geliyorum ikimizde buralı değiliz

Son düzenleme:
Erkek değil dimi o da?
yok hocam alkwfjaklwfja
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide işin daha garibini anlatıyorum size
o okul için azerbaycandan buraya ben ise iş için adanadan buraya geliyorum ikimizde buralı değiliz

aynısını 2 kere yaşadım az bilinen bir oyunda tanıştık konuştuk sonra aynı okulda okuduğumuzu öğrendim o B sınıfında ben A :D ama cidden çok iyi anlaşıyoruz falan diğeri de 5 dk yol mesafesindeydi inanılmaz şaşırmıştım var ya o an ki şok duygusu ardından gelen gülme harika asdçöasçöasdöasö

aynısını 2 kere yaşadım az bilinen bir oyunda tanıştık konuştuk sonra aynı okulda okuduğumuzu öğrendim o B sınıfında ben A :D ama cidden çok iyi anlaşıyoruz falan diğeri de 5 dk yol mesafesindeydi inanılmaz şaşırmıştım var ya o an ki şok duygusu ardından gelen gülme harika asdçöasçöasdöasö
hocam inanılmaz derecede gülme tuttu ve şok olduk ya yani bundan bir kaç sene evvelinde aramızdaki mesafe tam 1600 kmnin üzerindeyken rastgele bi zamanda komşu çıkmamız

hocam inanılmaz derecede gülme tuttu ve şok olduk ya yani bundan bir kaç sene evvelinde aramızdaki mesafe tam 1600 kmnin üzerindeyken rastgele bi zamanda komşu çıkmamız
kadere falan inanmam da sizin olaya bir isim konulacaksa net kader falan denilir ya hani derler birbirimiz için yaratıldık siz onun vücut bulmuş hali gibisiniz bence umarım mutlu sonla biter çöesdtgçösazdçög

kadere falan inanmam da sizin olaya bir isim konulacaksa net kader falan denilir ya hani derler birbirimiz için yaratıldık siz onun vücut bulmuş hali gibisiniz bence umarım mutlu sonla biter çöesdtgçösazdçög
Umarımmm qkmwksmmamr

Birbiriniz için yaratılmışsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri