gamesir nova mı yoksa fantech shooter 3 mü farkı var mıGüzel gamepad pişman olmazsınız![]()
İkisi de değil. 1700 TL bütçe için en ideal gamepad’ler ATK Battle Axe veya BigBig Won Aether’dır.gamesir nova mı yoksa fantech shooter 3 mü farkı var mı
farkı ne onlarınİkisi de değil. 1700 TL bütçe için en ideal gamepad’ler ATK Battle Axe veya BigBig Won Aether’dır.
farkı ne onların
öncelikle videoda incelediğiniz kol çok hoş onun dışında
atk battle exe basic/pro, BBW aether (bunda gecikme problemi olduğunu duymuştum) , ve nova lite 2 arasında bir karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı size çok minnettar kalacağım bu şekilde.
atk battle exe basic/pro da tetik tuşları kilitlenebiliyor mu ?
Hangi ürün olduğuna göre değişirHocam Gamepower mi GameSir mi?
gamepower force aldım ama haberim olmasaydı nova lite alıcaktımHangi ürün olduğuna göre değişir
GameSir Nova Lite zaten Gamepower Force’a göre daha geride bir cihaz ama GameSir Nova 2 Lite değil. Eğer bütçen varsa GameSir Nova 2 Lite’ı düşünmeden al derim.gamepower force aldım ama haberim olmasaydı nova lite alıcaktım
1349a aldım ggamepowerı 2k verip 700tl eklemeye değmez diye düşünüyorum f710dan geçicem bozuldu rt lt tuşları dandik bi gamepad zamanında 299a almıştım abdullah abinin linklerdenGameSir Nova Lite zaten Gamepower Force’a göre daha geride bir cihaz ama GameSir Nova 2 Lite değil. Eğer bütçen varsa GameSir Nova 2 Lite’ı düşünmeden al derim.
Her türlü büyük bir fark yaşarsın; sonuçta 10 yıllık bir gamepad’den güncel bir modele geçiyorsun. 2K vermeye bence değer ama tabii bu kişiden kişiye değişir. Vermek istemezsen de gayet normal karşılarım.1349a aldım ggamepowerı 2k verip 700tl eklemeye değmez diye düşünüyorum f710dan geçicem bozuldu rt lt tuşları dandik bi gamepad zamanında 299a almıştım abdullah abinin linklerden
nova lite ile nova lite 2 yi ayıran özellik nedir ben çok anlamıyorum gamepadden zaten f710 kullanmamdan anlaşılıyodurHer türlü büyük bir fark yaşarsın; sonuçta 10 yıllık bir gamepad’den güncel bir modele geçiyorsun. 2K vermeye bence değer ama tabii bu kişiden kişiye değişir. Vermek istemezsen de gayet normal karşılarım.