Taşınacağım evdeki internet hk.

Hocam valla hiçbir şey anlamadım. O mahallede zaten fiber var. Hemen o binanın önünde karşı kaldırımda direkt ablamın evi var ve fiber Türk Telekom kullanıyor. Müdürlüğe gideyim bakayım yarın. Buraya gelişmeleri yazarım.
Ek olarak imkan varsa o eve de gidin bakın fiber kutusu var mı diye veya denk gelirseniz komşulara sorun fiber kullanan var mıymış? Mahallede fiber varsa ya taşınacağınız binada az daire varsa çekmeye uğraşmadılar ya da o evde gerçekten fiber var ama belli bir sebeple (arıza, teknik sıkıntı vs.) o binaya şimdilik hizmet vermiyorlar. Müdürlük de durumu biliyordur onlardan da biraz uğraşla bilgi alınır.

Ek olarak imkan varsa o eve de gidin bakın fiber kutusu var mı diye veya denk gelirseniz komşulara sorun fiber kullanan var mıymış? Mahallede fiber varsa ya taşınacağınız binada az daire varsa çekmeye uğraşmadılar ya da o evde gerçekten fiber var ama belli bir sebeple (arıza, teknik sıkıntı vs.) o binaya şimdilik hizmet vermiyorlar. Müdürlük de durumu biliyordur onlardan da biraz uğraşla bilgi alınır.
Bir daha ki gittiğimde internet kutusunu falan bulursam çeker atarım buraya. AtlantisNet güvenilir mi? 1000mbps var diyor ama güvenemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bilgiler yardımcı olur sanırım. Bilen varsa yorumlayabilir mi?
1760917527494.webp

Son düzenleme:
Uzunca araştırmalarım sonucunda AtlantisNet güvenilir geldi. Ana merkezi bana araba ile 5dk uzaklıkta. Altyapı destekleri Esenyurt kapsamında. Ben de Esenyurt'ta ikamet ediyorum. Eğer Türk Telekom sorun çıkartırsa kesinlikle AtlantisNet kullanacağım. Müşteri Hizmetlerini aradım ve 10dk bekledikten sonra bağlandım. Altyapımda 1000mbps AtlantisNet GigaPon olduğunu söylediler. Yarın eve gittiğimde bakacağım kutu var mı diye. Eğer Türk Telekom olursa onunla devam ederim ama olmazsa AtlantisNet'e geçeceğim.

Uzunca araştırmalarım sonucunda AtlantisNet güvenilir geldi. Ana merkezi bana araba ile 5dk uzaklıkta. Altyapı destekleri Esenyurt kapsamında. Ben de Esenyurt'ta ikamet ediyorum. Eğer Türk Telekom sorun çıkartırsa kesinlikle AtlantisNet kullanacağım. Müşteri Hizmetlerini aradım ve 10dk bekledikten sonra bağlandım. Altyapımda 1000mbps AtlantisNet GigaPon olduğunu söylediler. Yarın eve gittiğimde bakacağım kutu var mı diye. Eğer Türk Telekom olursa onunla devam ederim ama olmazsa AtlantisNet'e geçeceğim.
Gigapon varsa başka firmayı düşünmeye bile gerek yok VDSL bahanesiyle taahhütü iptal ettirip direkt geçin.

O altyapı 1000 değil 10000 destekli bu arada, baya sağlam altyapı ama 10000 fiyatı yüksek olduğu için 1000 hızla abonelik alınabilir zaten herkese fazla fazla yeter bu hız.

avcılarda atlantis net yada türknet için sorgulama yapsana yapmışsın bile :) altyapının vdsl düşmedi sebebiyle fesih edebiliyorsun sözleşmeden atlantis nete geç
O altyapı 1000 değil 10000 destekli bu arada, baya sağlam altyapı ama 10000 fiyatı yüksek olduğu için 1000 hızla abonelik alınabilir zaten herkese fazla fazla yeter bu hız.
Gigapon varsa başka firmayı düşünmeye bile gerek yok VDSL bahanesiyle taahhütü iptal ettirip direkt geçin.
Arkadaşlar şu an Türk Telekom Müdürlüğündeyim. İptal edeceğim. Ama modemi getirmeyi unuttum. Bakalım.

Yarım saat bekledikten sonra yukarı çıkın demişlerdi. Çıktığımızda yeni taşındığınız evde oturduğunuza dair elektrik aboneliğinin olduğu bir fatura vb. getirin ve modemi de getirin öyle bakalım demişlerdi. Bunu neden Müşteri Hizmetleri aradığımda söylemedi bana hala bilmiyorum. 6-7 defa aradığımda sadece modemi götürün demişlerdi.

Şimdi aklımdaki soru biz bu elektriği ve benzeri abonelikleri annemin üzerine kullanıyoruz. İnternet ise babamın üzerine ve babam ile annem ayrı. Ayrıca benim de ikametim babamın evinde. Ne yapacağımı şaşırdım neyse gidip abonelikleri o eve taşıyıp fatura ve modem falan götürüp bakalım.

İsteğim Türk Telekomu iptal edip AtlantisNet GigaPon kullanmak. Resimleri de koyayım aşağıya. Umarım boş port açmazlar da iptal ederler.

IMG_6358.webp

IMG_6359.webp

Türk Telekomu aradım ve cayma ücreti çıkar diyorlar. Ama bana fiber verirseniz iptal etmem ben vdsl kullanmak istemiyorum diyorum hala cayma bedeli ödersiniz diyorlar. Hiçbir şey anlamadım. Ben vdsl kullanmak zorunda mıyım? Şaka gibi.

atlantis varsa altyapı hiç düşünmeyin direkt geçin derim

Hocam şimdi baktım da.
Alıntıyı görüntüle

Port açmazlar mı yani? Kota dolu dediler sadece. Binada var çünkü.
bu binada turkcellin kutusu yokmu apartmansa genelde girişte veya altta bodrumda olur eski siteyse yangın merdiveni yeni binaysa genelde elektrik odasında oluyor

atlantis varsa altyapı hiç düşünmeyin direkt geçin derim
Geçmek istiyorum var 1000mbps veriyor ama Türk Telekomdan kurtulamıyorum. Tüketici Hakem Heyetine yazdım.

bu binada turkcellin kutusu yokmu apartmansa genelde girişte veya altta bodrumda olur eski siteyse yangın merdiveni yeni binaysa genelde elektrik odasında oluyor
Turkcell aşırı pahalı ve o da vdsl veriyor.

Geçmek istiyorum var 1000mbps veriyor ama Türk Telekomdan kurtulamıyorum. Tüketici Hakem Heyetine yazdım.

Turkcell aşırı pahalı ve o da vdsl veriyor.
fiberi olsaydı 700tl 1k mbps bi kaç kişi başvuru yapın binadan alt yapı için Turkcell kaçırmaz yeni binaları kolay kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri