Taşınacağım evdeki internet hk.

Hocalar cevaplarınız için teşekkür ederim. Tekrar arayıp sordum binada fiber var ama kota dolu o yüzden ya müdürlüğe modem ile gidip şansınızı deneyeceksiniz diyorlar ya da birisinin taşınmasını bekleyeceksiniz diyorlar. 200mbps kadar olmasa da 50-70mbps vdsl çok fazla kötü değildir bence bilmiyorum. Video, film-dizi, oyun falan için yeterlidir diye düşünüyorum. Tabii şu anda 24mbps alıyorum bir dosya indirirken. Vdsl ile de en fazla 7-8 alırım sanırım.
alt altyapıya düşmek istemezseniz hız yüzünden teknik nedenle iptal edilebiliyordu diye hatırlıyorum tt'de birkaç belge istiyorlar müdürlüğe git diyorlar vesaire

Hocam şimdi baktım da.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Port açmazlar mı yani? Kota dolu dediler sadece. Binada var çünkü.
Fiberde kota hiç duymadım, VDSL de falan mahalleye koyulan dolapların port sınırı var da fiberi zaten binaya çektilerse her daireye ayrı kabloyla çekiyorlar nasıl port yok?

Fiberde kota hiç duymadım, VDSL de falan mahalleye koyulan dolapların port sınırı var da fiberi zaten binaya çektilerse her daireye ayrı kabloyla çekiyorlar nasıl port yok?
Valla doğrulamak için 6-7 defa aradım. Fiber var ama kota dolu o yüzden vdsl geçmek zorundasınız dediler.

alt altyapıya düşmek istemezseniz hız yüzünden teknik nedenle iptal edilebiliyordu diye hatırlıyorum tt'de birkaç belge istiyorlar müdürlüğe git diyorlar vesaire
İptal etmek istemiyorum işte. Memnunum ama vdsl düşmek istemiyorum

Valla doğrulamak için 6-7 defa aradım. Fiber var ama kota dolu o yüzden vdsl geçmek zorundasınız dediler.

Altyapısını sorgulayınca ne çıkıyor bunu detaylı gösteren bazı siteler var.

Hocam tahaddütü 3 ay önce yeniledim Türk Telekom'da. Turknet ile sorguladığımda da aynısı çıkıyordu.
türktelekomsan arayıp konuş nakil başvurusu yaptığında onlarda arar zaten fiber için port sıkıntısı normalde olmaması gerek daire içindeki tüm fiberler dolu olabilir türktelekomda tanıdık varsa halledebilirler bana kalsa

Altyapısını sorgulayınca ne çıkıyor bunu detaylı gösteren bazı siteler var.
Varsa paylaşır mısınız hocam? Çok iyi olur.

türktelekomsan arayıp konuş nakil başvurusu yaptığında onlarda arar zaten fiber için port sıkıntısı normalde olmaması gerek daire içindeki tüm fiberler dolu olabilir türktelekomda tanıdık varsa halledebilirler bana kalsa
Tanıdık yok işte maalesef. Müdürlük son çaremiz.

Varsa paylaşır mısınız hocam? Çok iyi olur.

Tanıdık yok işte maalesef. Müdürlük son çaremiz.
Gigaspeed in altyapı sorgusuna bakabilirsin mesela tüm altyapı türleri için gösteriyor.

yapacak bir şey yok o halde sağlık olsun

Gigaspeed in altyapı sorgusuna bakabilirsin mesela tüm altyapı türleri için gösteriyor.
1760914576345.webp

Siz yine taşınınca binadakilere sorun ama Türk Telekom fiberi hiç yok gibi binada. Bu arada kendi altyapısını kuran Superonline gibi firmalara da sorun onlardan birinin fiberi varsa VDSL yerine iptal edip ona geçersiniz.
Onlara da baktım onlarda da 60mbps falan Türk Telekom ile aynı. Binada fiber varmış ama kota doluymuş. O yüzden vdsl kullanacakmışız.

Onlara da baktım onlarda da 60mbps falan Türk Telekom ile aynı. Binada fiber varmış ama kota doluymuş. O yüzden vdsl kullanacakmışız.
Ben binada fiber olduğunu sanmıyorum o öylesine söylenen bir şey gibi geldi bana. Zaten fiber kotası olan bir şey değil kablo binaya çekiliyor ve binadaki daire sayısına göre dağıtılıyor. Fiber olan binalarda VDSL olsa bile o hattan yeni abonelik satmıyorlar zaten.

Ben binada fiber olduğunu sanmıyorum o öylesine söylenen bir şey gibi geldi bana. Zaten fiber kotası olan bir şey değil kablo binaya çekiliyor ve binadaki daire sayısına göre dağıtılıyor. Fiber olan binalarda VDSL olsa bile o hattan yeni abonelik satmıyorlar zaten.
Hocam valla hiçbir şey anlamadım. O mahallede zaten fiber var. Hemen o binanın önünde karşı kaldırımda direkt ablamın evi var ve fiber Türk Telekom kullanıyor. Müdürlüğe gideyim bakayım yarın. Buraya gelişmeleri yazarım.

Hocam bir de AtlantisNet için baktım onda 1000mbps var diyor.
1760916779955.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri