Sıfır pc aldım no signal hatası alıyorum

Dün gece denedim oda olmadı ütopyayı aradım onlarda bize gönderin diyorlar durduk yere paramızla rezil okuyoruz

Dün gece denedim oda olmadı ütopyayı aradım onlarda bize gönderin diyorlar durduk yere paramızla rezil okuyoruz
O şekilde de olmuyor ise son şans BIOS pilini söküp BIOS resetlendikten sonra tekrar takıp denemek.
Elektrikten çekin bilgisayarı, BIOS pilini sökün, ekran kartı da takılı olmasın bu süreçte, direkt anakarttan görüntü almaya çalışalım.
BIOS pili sökülüyken birkaç kere 30 ar saniye güç düğmesine basılı tut (elektriğe bağlı olmasın bilgisayar)
Ardından bir 5 dakika daha bekle garanti olsun, sonrasında pili tekrar tak elektriğe bağla test et hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmuyor ise ram de sorun olabilir düşüncesindeyim
Garanti olsun diye komple toplayıp geri gönderin, muhtemelen kontrol etmeden yollamış olabilirler.

Eyvallah hocam gelişmeleri haber ederim akşama doğru yapacağım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Hocam no signaldan sonra biraz beklermisiniz 15-20 dk kadar belki düzelir

Valla düzelse bile ben geri göndermesi taraftarıyım.
Ne kadar bilgisayar topladıysam genelde bu tarz görüntü alamama durumları ya ekran kartı taraflı ya da ram taraflı çıktı.
Garantisi var neticesinde ama bugün uğraşmak yarın beklenmeyen uğraştan daha pratik bence.

Ne kadar bilgisayar topladıysam genelde bu tarz görüntü alamama durumları ya ekran kartı taraflı ya da ram taraflı çıktı.
Garantisi var neticesinde ama bugün uğraşmak yarın beklenmeyen uğraştan daha pratik bence.
Hocam bilgisayarı televizyona taktım ve çalıştı monitörü yeni aldım ve laptopuma taktığımda görüntüyü verdiği için ondan hiç şüphelenmemiştim yapmamı önereceğiniz bir şey varmı acaba

Acaba sürücüleri güncellemek gibi bir şey yaparsam monitöre bağlayabilirmiyim

Acaba sürücüleri güncellemek gibi bir şey yaparsam monitöre bağlayabilirmi
sizinde fikriniz varsa. Yazın hocam

Hocam bilgisayarı televizyona taktım ve çalıştı monitörü yeni aldım ve laptopuma taktığımda görüntüyü verdiği için ondan hiç şüphelenmemiştim yapmamı önereceğiniz bir şey varmı acaba

Acaba sürücüleri güncellemek gibi bir şey yaparsam monitöre bağlayabilirmiyim

Acaba sürücüleri güncellemek gibi bir şey yaparsam monitöre bağlayabilirmi

sizinde fikriniz varsa. Yazın hocam
Görüntü alabiliyorsan televizyon dan ekran kartı driverlarını yükle hocam, bir de BIOS unu güncelle.

Görüntü alabiliyorsan televizyon dan ekran kartı driverlarını yükle hocam, bir de BIOS unu güncelle.
Bunları nereden bulacağım acaba bir fikrim yok bilgim yok maalesef

Gigabayt cantrol canteri yükledim

Bunları nereden bulacağım acaba bir fikrim yok bilgim yok maalesef

Gigabayt cantrol canteri yükledim
Hocam anakartının marka modelini yaz internete, çıkan sitede destek / support sayfasında olur BIOS sürücüsü.

Ekran kartını da Nvidia App i yükleyip güncelleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,387
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri