Kaan Yuvanç
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Yaklaşık 1 ay önce parçalarını teker teker toplayıp kurmuş olduğum sistem cyberpunk 2077 ve rdr2 gibi güçlü oyunlarda (cs veya valorant çok uzun süre oynamadım ama o oyunlarda böyle bir şeyle karşılaşmadım.)bir süre oynadıktan sonra (2 saat civarı bazen yarım saate kadar olabiliyor) oyun çöküyor ve "Amd yazılımı sisteminizde bir zaman aşımı tespit etti." Uyarısı geliyor. Acaba sorun ekran kartı veya başka bir bileşende midir yoksa yazılımlık ya da Amd software uygulamasinda bir ayar mı yapmam gerekiyor? Amd software uygulamasının sürümü güncel.
Amd sitesinden Am5/ddr5 kısmında ram uyumluluğu listesinde kendi ram bileşenim yazmıyordu acaba sorun ram midir?
Oyunlar 2K Ultra ayarlarda. Ekran 240 hz acaba ekran hz ini mi düşürmeliyim
Yardımcı olursanız çok sevinirim bu sorun iyice başımı ağrıtmaya başladı.
Ekran Kartı - Amd Sapphire 9070xt nitro plus
İşlemci - Amd 9700x
Anakart - Msi x670e gaming plus wifi
Ram - Xpg lancer 2×16 gb 6000mhz cl30
Ssd - kc3000 2 tb
Güç kaynağı - FSP vita gm1000
Yaklaşık 1 ay önce parçalarını teker teker toplayıp kurmuş olduğum sistem cyberpunk 2077 ve rdr2 gibi güçlü oyunlarda (cs veya valorant çok uzun süre oynamadım ama o oyunlarda böyle bir şeyle karşılaşmadım.)bir süre oynadıktan sonra (2 saat civarı bazen yarım saate kadar olabiliyor) oyun çöküyor ve "Amd yazılımı sisteminizde bir zaman aşımı tespit etti." Uyarısı geliyor. Acaba sorun ekran kartı veya başka bir bileşende midir yoksa yazılımlık ya da Amd software uygulamasinda bir ayar mı yapmam gerekiyor? Amd software uygulamasının sürümü güncel.
Amd sitesinden Am5/ddr5 kısmında ram uyumluluğu listesinde kendi ram bileşenim yazmıyordu acaba sorun ram midir?
Oyunlar 2K Ultra ayarlarda. Ekran 240 hz acaba ekran hz ini mi düşürmeliyim
Yardımcı olursanız çok sevinirim bu sorun iyice başımı ağrıtmaya başladı.
Ekran Kartı - Amd Sapphire 9070xt nitro plus
İşlemci - Amd 9700x
Anakart - Msi x670e gaming plus wifi
Ram - Xpg lancer 2×16 gb 6000mhz cl30
Ssd - kc3000 2 tb
Güç kaynağı - FSP vita gm1000