🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aşkım diye birisi var en samimi o 😂😂
şdlkfgjhlşkdsfghjdsfgklşhjsdfhg
ben bana aşkım diyor zannettim o arkadaşın meğersem adıymış olrtfhoıkfsdgjpgodlfıkshjsfghk lşjfgsdhlkşfgdhslkjfdghnfghdlşkn

şdlkfgjhlşkdsfghjdsfgklşhjsdfhg
ben bana aşkım diyor zannettim o arkadaşın meğersem adıymış olrtfhoıkfsdgjpgodlfıkshjsfghk lşjfgsdhlkşfgdhslkjfdghnfghdlşkn
hocam şu qpx modeli bende var ama cs de 2k da 240 hz alıyorum 1920*1080 yaptığımda 144 e düşüyor nasıl hallederim başka oyunlarda denemedim yüklü değil

hocam şu qpx modeli bende var ama cs de 2k da 240 hz alıyorum 1920*1080 yaptığımda 144 e düşüyor nasıl hallederim başka oyunlarda denemedim yüklü değil
Hocam ekran kartın ne?

Darboğaza giriyor kart. Nvidia ayarlarından her şeyi maksimum yapmak gerekiyordu ama tam hatırlamıyorum detayını

Darboğaza giriyor kart. Nvidia ayarlarından her şeyi maksimum yapmak gerekiyordu ama tam hatırlamıyorum detayını
nvidia değil intel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası pek fikrim yok hocam, sizin 1080P de varsayılan hertz i düşürüyor olabilir. Ekran kartının yazılımından kurcala biraz çözünürlükleri
peki hocam teşekkür ederim

monitorde sıkıntı yoktur değil mi

2k 27 inç hikayeli oyunlara daha yakınım 8 bin bütçe ile ne önerirsin ?
9200e g65b aldım ben

modemi kaldıramazsın router alırsan ama wifi dağıtma isini onla yapabilirsin. Modem sadece o dsl i alıp internete bağlıyor, router da ev ağını yapuıyor ip veriyor vs.

Modem dediğimiz aslında modem + router, sadece router alırsan internete bağlanamazsın
Hocam o zaman bana modem+ router olan lazım. Türk Telekom modeminden yeni teknolojiye geçmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri