Masum çocuğu öldüren peygamber ?

hazarcoban

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Oğlana gelince , onun ana babası inanmış kimselerdi.Çocuğun onları küfre ve inkara sürüklemesinden
korkup öldürdük.' ( Kehf suresi 80 )

Arkadaşlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya.Hızır ile musa yolculuk yaparken bi çocuk görüyor,ilerde dinden çıkıcak ailesinide belki
çıkarır diye onu öldürmek ne kadar doğru bir hareket.Hani barış kardeşlik hoşgörü.O çocuk niye yaratıldı ozaman imtihanı neydi öldürülecekse.
Veya aynı olay günümüzdeki çocuklara niye uygulanmıyor, ?

din hoşgörü inanışı ama inanmayanları öldürmek zorundalar çünkü kafirler.
İnanmak zorunda değilsin ama inanmazsan kafirsin.

Hakaret küfür saygısızlık yoksa niye kilitlensin ki hocam
hocam konu ne zaman din ve siyaset olsa bir kısım genel olarak kanıt göstermeden sadece üstü kapalı olarak hakaret ederek tartışmaya cevap yazmaya başlıyor yani kesin böyle olacak diye bir şey yok ama tecrübelerime göre genelde hakaretler kısa sürede başlayıp konuyu kitlettir

din hoşgörü inanışı ama inanmayanları öldürmek zorundalar çünkü kafirler.
İnanmak zorunda değilsin ama inanmazsan kafirsin.
Allah bile inanmayan insanların rızkını veriyor.Hani allah özgür irade vermişti dileyen inansın yada inanmasın diye.Peygamberi niye inanmayanları öldürüyor nasılsa öldükten sonra cezasını çekecek.Ayrıca madem o cocuk öldürülecekti niye yaratıldı hocam ?

Oğlana gelince , onun ana babası inanmış kimselerdi.Çocuğun onları küfre ve inkara sürüklemesinden
korkup öldürdük.' ( Kehf suresi 80 )

Arkadaşlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya.Hızır ile musa yolculuk yaparken bi çocuk görüyor,ilerde dinden çıkıcak ailesinide belki
çıkarır diye onu öldürmek ne kadar doğru bir hareket.Hani barış kardeşlik hoşgörü.O çocuk niye yaratıldı ozaman imtihanı neydi öldürülecekse.
Veya aynı olay günümüzdeki çocuklara niye uygulanmıyor, ?
Çocuk Şeytan Rolüne Girmiş Bildiğin Allah Normalde Zaten Şeytanla Vs Atmıyor Mu Şeytan Ben Daha Çok Kafir İnsan Yapacam Diyor Allah Yapamican Diyor Çocukta Burda Şeytan Olmuş Birnevi Ama Allah Normal Şeytanla Vs Atıp bir şey Yapmıyorken Neden Bu Çocuğu Öldürmelerine İzin Veriyor O Da Ayrı bir şey

Not : Ateistim Vs Atıyor Gibi Terimler Dalga Geçme Anlamında Değil Allah İle Şeytanın Karşılıklı Kavgasından Bahsetmek Açısından Yazılmıştır Yanlış Anlamayın Lütfen

Allah bile inanmayan insanların rızkını veriyor.Hani allah özgür irade vermişti dileyen inansın yada inanmasın diye.Peygamberi niye inanmayanları öldürüyor nasılsa öldükten sonra cezasını çekecek.Ayrıca madem o cocuk öldürülecekti niye yaratıldı hocam ?

Allah aşkına adam akıllı bir şeyi araştırmadan bir şey yazma. Bir sonraki absürd paylaşımında senden dini değerleri aşağılama maddesinden şikayetçi olacağım. Yeter...

Allah aşkına adam akıllı bir şeyi araştırmadan bir şey yazma. Bir sonraki absürd paylaşımında senden dini değerleri aşağılama maddesinden şikayetçi olacağım. Yeter...
Kopyala yapıştır yapmak kolay klasik.Kendi fikrin yokmu baskasının fikir ve cevaplarına sığınıyorsun.Ben tefsir isteseydim gider hacı hoca şeyhin peşine sorardım fakat ben burdaki insanların fikir ve düsüncelerini merak ediyorum.Yazık kafana

Kopyala yapıştır yapmak kolay klasik.Kendi fikrin yokmu baskasının fikir ve cevaplarına sığınıyorsun.Ben tefsir isteseydim gider hacı hoca şeyhin peşine sorardım fakat ben burdaki insanların fikir ve düsüncelerini merak ediyorum.Yazık kafana

Kağıdı PTT'den alınca kimin kafasına yazık olduğunu anlarsın. Sen buradaki insanların fikirlerini sormuyorsun, buradaki çocukların çoğu neyin ne olduğunu bilmeyecek yaşta ve sen bunu biliyorsun. Bile bile böyle paylaşımlar yapıyorsun.

Kağıdı PTT'den alınca kimin kafasına yazık olduğunu anlarsın. Sen buradaki insanların fikirlerini sormuyorsun, buradaki çocukların çoğu neyin ne olduğunu bilmeyecek yaşta ve sen bunu biliyorsun. Bile bile böyle paylaşımlar yapıyorsun.
Neyin ne olduğunu bilmeyecek yaştaysa neden camiye gönderiyorsun neden kulağına ezan okuyorsun neden erken yaşta islamın öğretilmesini destekliyorsun.Nasılsa anam babam diyip itaat edecek sana inanıcak.Eğer dediğinde samimiysen cocuklara 15 yaşına kadar hiçbir dinin eğitiminin verilmemesi lazım ki kendi kararını kendi verebilsin cocuk.

Neyin ne olduğunu bilmeyecek yaştaysa neden camiye gönderiyorsun neden kulağına ezan okuyorsun neden erken yaşta islamın öğretilmesini destekliyorsun.Nasılsa anam babam diyip itaat edecek sana inanıcak.Eğer dediğinde samimiysen cocuklara 15 yaşına kadar hiçbir dinin eğitiminin verilmemesi lazım ki kendi kararını kendi verebilsin cocuk.

Bir de benim kafaya laf eder. 🤣🤣 uzatmıyorum, devam edersen olacakları açıklamaya çalıştım. Iyi forumlar.

tartıştığın arkadaş ile neyi kast ettiğimi görmüşsündür bence :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri