Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
1000050829.webp

Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
Bence gündemi değiştirmek istiyorlar çünkü hem dün Ahmet olayı hemde 250 tane İbb personeli gözaltına alındı pazartesi %10 artış görür gibi

Normalde ons -1.5 ancak yükselirken makası o kadar yükselttiler ki şimdi mecburen düşürüyorlar. Büyük bir trend yükselişi oldu onsun düzeltmesi normal ama bizim piyasamızda ki fiyatlar normal değildi o yüzden bugün -4 -5 yazması normal
Fiyatlar birkaç güne dengelenir diye düşünüyorum. Spek hisse gibi hareket ettiriyorlar altını

Bence gündemi değiştirmek istiyorlar çünkü hem dün Ahmet olayı hemde 250 tane İbb personeli gözaltına alındı pazartesi %10 artış görür gibi
Normalde ons -1.5 ancak yükselirken makası o kadar yükselttiler ki şimdi düşürüyorlar.
Fiyatlar birkaç güne dengelenir diye düşünüyorum. Spek hisse gibi hareket ettiriyorlar altını
Zaten bi ülkenin piyasasının böyle çalkantılı olması sağlıklı bir durumda değil, her ne sebeptense. Böyle hızlı yükselip alçalırsa piyasa diye bir şey kalmaz.

30 civarına sabitlense en kötü keşke ldxlxldl

Altın genelde düştüğünün 2 katı yükseliyor dediğinden fazla oran bile olabilir
düzeltiliyorrr 4200-4300 lerden alanların eline verdiler dahada vericekler versinler hakediyorlar durgunlaştıgında toplayacam uzun vade için.

Artık zor gözüktüğünü düşünüyorum. Ciddi satıyorlar
Satılandan daha fazla alan olacak bence, bu düşüşün sınırlı olacağını düşünüyorum. Hele bi manipülasyon çekiliyorsa o satanlar şimdi toplu alıp kara geçeceklerdir yüksek ihtimal. Tabii halktan bahsetmiyorum yüzlerce kilo altını olanlardan bahsediyorum.

Dediğim gibi şuan 1millyonluk altın alan birisi Min. %7 %12 arası 1 haftada kazanç elde edicek.
Bu bilginin kaynağı nedir çok merak ettim üfürükten öteye gitmez :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri