Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,154
Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
1000050829.webp

Altını bu sene takip etmek zor son aylarda baya hareketlendi. Ben düşüşün pek devam edeceğini düşünmüyorum bakalım ne olacak.

Bence gündemi değiştirmek istiyorlar çünkü hem dün Ahmet olayı hemde 250 tane İbb personeli gözaltına alındı pazartesi %10 artış görür gibi

Altın bizim çapımızda bir ülkenin kontrol edebileceği bir şey değil. Kaç trilyonluk piyasadan bahsediyoruz. Merkez bankası çok yüksek hacimli bir satış yaparsa biraz oynatabilir ama Abd, Çin dururken senin öyle çok bir etkin olmaz.

Altın sabit gittiği artmadığı dönemde oldu, ama genel olarak uzun vadeciler için altın almak mantıklı bunun dışında ben alayım satayım diyenler hisse almalı örnek aselsan 110 lardan buralara geldi %80 kazandırdı kısa vadede.ytd.

Velhasılkelam altın tabii ki düzeltme yapabilir düşebilir yükselebilir, tek bir gerçek var uzun vadede hiçbiri zarar ettirmez ve parayı TL de tutmak sadece bu devirde değil her zaman akılsızlıktır.ytd.

Altın sabit gittiği artmadığı dönemde oldu, ama genel olarak uzun vadeciler için altın almak mantıklı bunun dışında ben alayım satayım diyenler hisse almalı örnek aselsan 110 lardan buralara geldi %80 kazandırdı kısa vadede.ytd.

Velhasılkelam altın tabii ki düzeltme yapabilir düşebilir yükselebilir, tek bir gerçek var uzun vadede hiçbiri zarar ettirmez ve parayı TL de tutmak sadece bu devirde değil her zaman akılsızlıktır.ytd.
Bende bi miktar aselsan hissesi alsam mı diye düşünmüyor değilim, satışı yapılırken sanırım artık vergi alınıyordu. Satarken ne şekilde vergisini ödeyebiliriz hissenin? Veya ben yanlış biliyor olabilirim.

Bastılar gene düğmeye

Bende bi miktar aselsan hissesi alsam mı diye düşünmüyor değilim, satışı yapılırken sanırım artık vergi alınıyordu. Satarken ne şekilde vergisini ödeyebiliriz hissenin? Veya ben yanlış biliyor olabilirim.
174 teyken aldım baya yükseldi adet de fazla olunca iyi oldu şuan biraz düştü ama tutmakta fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri