Altın çoğu ekonomist ve üstadı yanılttı ama teknik 2-3 haftadır sat veriyordu bundan sonrasını tahmin etmek daha kolay duruyor döndüğü yer belli çünküValla finans falan bu işlerden harbiden anlayana büyük saygım var zor iş
Bence gündemi değiştirmek istiyorlar çünkü hem dün Ahmet olayı hemde 250 tane İbb personeli gözaltına alındı pazartesi %10 artış görür gibi
Bende bi miktar aselsan hissesi alsam mı diye düşünmüyor değilim, satışı yapılırken sanırım artık vergi alınıyordu. Satarken ne şekilde vergisini ödeyebiliriz hissenin? Veya ben yanlış biliyor olabilirim.Altın sabit gittiği artmadığı dönemde oldu, ama genel olarak uzun vadeciler için altın almak mantıklı bunun dışında ben alayım satayım diyenler hisse almalı örnek aselsan 110 lardan buralara geldi %80 kazandırdı kısa vadede.ytd.
Velhasılkelam altın tabii ki düzeltme yapabilir düşebilir yükselebilir, tek bir gerçek var uzun vadede hiçbiri zarar ettirmez ve parayı TL de tutmak sadece bu devirde değil her zaman akılsızlıktır.ytd.
174 teyken aldım baya yükseldi adet de fazla olunca iyi oldu şuan biraz düştü ama tutmakta fayda varBende bi miktar aselsan hissesi alsam mı diye düşünmüyor değilim, satışı yapılırken sanırım artık vergi alınıyordu. Satarken ne şekilde vergisini ödeyebiliriz hissenin? Veya ben yanlış biliyor olabilirim.
uzun vadeciysen yataya bağladığında en garanti yoldur ytd.Bilen arkadaşlar cevaplasın. Şu an altın alınır mı? Birkac gün daha beklenmeli mi?
Kanka bende çok yüksek miktarlı değil ama bi miktar almayı düşünüyorum öyle acelem yok maksat bulunsun. Dediğim muhabbet hakkında bilgin var mı?174 teyken aldım baya yükseldi adet de fazla olunca iyi oldu şuan biraz düştü ama tutmakta fayda var
2.5 ton altın böyle bir şey yapamazYanlış hatırlamıyorsam 2.5 ton altın satıldı ondan kaynaklı