Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,154
Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
1000050829.webp

Türkiyede yaşıyoruz.
Olayın türkiye ile uzaktan yakından 1 gram alakası yok bu alakayı nasıl bağdaştırdınız anlatın da bilgilenelim. Çünkü şuanki yükseliş ve düşüşler ONS kaynaklı oluyor Türk lirasının değer kaybından değil bilmem anladınızmı

Satılandan daha fazla alan olacak bence, bu düşüşün sınırlı olacağını düşünüyorum. Hele bi manipülasyon çekiliyorsa o satanlar şimdi toplu alıp kara geçeceklerdir yüksek ihtimal. Tabii halktan bahsetmiyorum yüzlerce kilo altını olanlardan bahsediyorum.
Ben buralarda yataya bağlamasının en sağlıklı olacağını düşünüyorum 4000 doların altına inmesin inerse çok daha satış gelir. 4000 üstünde kalıp 4000-4200 arasında dans etmeli biraz dengelenmeli. Teknik olarak fiyatın stabilleşmesi gerekiyor artık eğer olmazsa hareketler sertleşir yükselişte düşüşte sert olur

Olayın türkiye ile uzaktan yakından 1 gram alakası yok bu alakayı nasıl bağdaştırdınız anlatın da bilgilenelim. Çünkü şuanki yükseliş ve düşüşler ONS kaynaklı oluyor Türk lirasının değer kaybından değil bilmem anladınızmı
Tamam kardeşim sinir stresin bittiyse cs2 ne valona dönebilirsin.

Ben buralarda yataya bağlamasının en sağlıklı olacağını düşünüyorum 4000 doların altına inmesin inerse çok daha satış gelir. 4000 üstünde kalıp 4000-4200 arasında dans etmeli biraz dengelenmeli. Teknik olarak fiyatın stabilleşmesi gerekiyor artık eğer olmazsa hareketler sertleşir yükselişte düşüşte sert olur
4300 lerdeyken hiçbir teknik desteklemiyordu zaten alanlar sırf yükseliyor diye aldı manipülasyona kandılar :D

Valla tek yönlü olursa sonra sabit giderse iyi olur

Tamam kardeşim sinir stresin bittiyse cs2 ne valona dönebilirsin.
dostum 0 bilgi gelmişsin burada üfürük uçurup duruyorsun sanırım sen ONS 4350 de iken altın aldın :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: onun acısı hala duruyor iyide olmuş .Bari ben zarar etmişken sizde zarar edin mentalitesi bu :DDDD (: . Uçmakta olan rokete binilmez ayrıca

4300 lerdeyken hiçbir teknik desteklemiyordu zaten alanlar sırf yükseliyor diye aldı manipülasyona kandılar :D
Orada alımın en temel sebebi 2 aydır hiç düşmeden yükselmesi. Birkaç saat sonra +5 te olabilir -5'te çünkü piyasayı kontrol edenler ne isterse o oluyor. Altının 8-9 hafta boyunca bu kadar gittiği trendler sadece savaş dönemleri.
Bir yerden sonra fomo oluyor ya hiç almıyorlar ya da alanlar sürekli alıyor. Teknik olarak bunu sonradan gördük ama çok güzel ikili tepe yapıp sattı piyasayı yönetenler.
1761143393295.webp

İlettiğim görsel hiçbir yatırım tavsiyesi içermemektedir tamamen olmuş olan grafiğin yorumlamasıdır.
4000-4050 arası çok önemli buranın altına inmesin diye tuttuklarını görüntülüyorum şuan burası umarım tutar hem kendi açımdan hem de piyasa açısından isteğim bu yönde :D

dostum 0 bilgi gelmişsin burada üfürük uçurup duruyorsun sanırım sen ONS 4350 de iken altın aldın :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: onun acısı hala duruyor iyide olmuş (: . Uçmakta olan rokete binilmez ayrıca.
Şuan altın alacak param yok keşke olsa.

Son düzenleme:
Orada alımın en temel sebebi 2 aydır hiç düşmeden yükselmesi. Birkaç saat sonra +5 te olabilir -5'te çünkü piyasayı kontrol edenler ne isterse o oluyor. Altının 8-9 hafta boyunca bu kadar gittiği trendler sadece savaş dönemleri.
Bir yerden sonra fomo oluyor ya hiç almıyorlar ya da alanlar sürekli alıyor. Teknik olarak bunu sonradan gördük ama çok güzel ikili tepe yapıp sattı piyasayı yönetenler.
Alıntıyı görüntüle
İlettiğim görsel hiçbir yatırım tavsiyesi içermemektedir tamamen olmuş olan grafiğin yorumlamasıdır.
4000-4050 arası çok önemli buranın altına inmesin diye tuttuklarını görüntülüyorum şuan burası umarım tutar hem kendi açımdan hem de piyasa açısından isteğim bu yönde :D
Siz birisi misiniz hocam

@efetg
Ben daha seni tanaımadan yorumlayamıyorum 32yaşımdayım sen daha benı tanımlamadan nasıl yorumluyorsun. Yok tepeden aldın yok acın yeter.
Dediğim gibi forumdan cık valona cs2 ne dön.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri