Konu açmıştım oradan bakabilriisn direktgamesir cyclone 2 vergisiz nasıl aldınız ?
Konu açmıştım oradan bakabilriisn direktgamesir cyclone 2 vergisiz nasıl aldınız ?
İade ettimAlıntıyı görüntüleaz önce 7750’ye aldım anlık geldi gitti. Monitör hakkında bilgisi olan var mı ?
Evet iade ettimBeyler depodan ürün alıp da iaden olan oldu mu bir şey hakkında soru soracam
17.5a geldi ama 1 dakika bile sürmedi çektiler hemen.kaça?
orkun çekmiş, hayırlı olsun17.5a geldi ama 1 dakika bile sürmedi çektiler hemen.
Tam ihtiyacım olan monitördü 17.5 çok iyi fiyatmış.Alıntıyı görüntüle
Bu monitör hem 17 e hem de 7 ye satıldığına dair bilgi aldım ne kadar doğru bilmiyorum ben göremedim bile
17.5a geldi ama 1 dakika bile sürmedi çektiler hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
orkun çekmiş, hayırlı olsun![]()
Bence kasım ayında oled monitörlerde güzel fiyatlar olur.Tam ihtiyacım olan monitördü 17.5 çok iyi fiyatmış.
Piyasadaki tüm monitörleri alıp kara borsaya düşürecekmiş öyle bir duyum aldım ben deAlıntıyı görüntüle
Orkun şu şekil monitörleri test edip sıralıyor diyorlar
Monitör çok araştırmadım aslında ancak geniş bir şeye simulasyon için ihtiyacım var bu fiyatlara düşer mi sizce kasım ayında? Bir tık yukarısı da olabilir. Oled'e de ihtiyacım var gece yarışlarında siyah renk çok fark yaratıyor.Alıntıyı görüntüle
Orkun şu şekil monitörleri test edip sıralıyor diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence kasım ayında oled monitörlerde güzel fiyatlar olur.
simülasyon için 49 inc modellerde bazen çok iyi fiyat oluyor tavsiyem forumda ki sıcak fırsatları takip etmenizMonitör çok araştırmadım aslında ancak geniş bir şeye simulasyon için ihtiyacım var bu fiyatlara düşer mi sizce kasım ayında? Bir tık yukarısı da olabilir. Oled'e de ihtiyacım var gece yarışlarında siyah renk çok fark yaratıyor.