ASPHO
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Kabloyu saklayabilirsek problem yok yanipsu üzerindeki kabloları çıkarıp takabiliyorsun kablo düzeni daha iyi oluyor fazlalık olanları çıkarıyorsun falan performansa etkisi yok
Kabloyu saklayabilirsek problem yok yanipsu üzerindeki kabloları çıkarıp takabiliyorsun kablo düzeni daha iyi oluyor fazlalık olanları çıkarıyorsun falan performansa etkisi yok
1tane aldım hocam valla o hızlı bitti 10stok falan vardı. Dün satıcı mesaj attiydim. Kalan stoğu da bugün ekledim yazmisGold u bize bıraksaydın bari![]()
Modüler miQP'nin kapanacak olması sonucu yeni distribütör ile anlaşmışlar. Bedava fiyatlar var yapışın.
![]()
Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
A seviyesi, 850W ve tam modüler PSU. Rakibi Enermax Revolution. Daha ne olsun? Orayı yıkın.![]()
Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
C+ seviyesi PSU fiyat iyi.![]()
Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com