Konudaki arkadaşlar PC'nin sadece işlemci ve ekran kartında ibaret olduğunu düşünüyor sanırım.
Bu bütçelerde kaliteli parça kullanmak çok doğal ve mantıklı olacaktır.
100k para verip twinmos ram, crucial ssd, aigo soğutma mı kullanacağım güldürmeyin
Öncelikle iyi günler, 1-1 buçuk hafta önce aynı şekilde konu açmıştım fakat bütçeyi biraz daha arttırdım ve güncel olması açısından tekrar sormak istedim. Cumartesi akşamı kasayı sipariş edicem ve 100K gibi bir bütçeyi en iyi şekilde değerlendirmek istediğim için tekrardan soruyorum, aklımda olan kasayı aşağıya fotoğraf halinde ekliyorum. Bu kasadan daha iyisi dediğiniz bir öneri ve ya herhangi bir tavsiye varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
(Ram'in siyah hali tükenmiş şu anlik o yüzden beyaz olanı ekledim cumartesi siyah olanın stoklari yenilenirse onu ekleyeceğim.)
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam öncelikle tavsiye ve ilgin için teşekkürler. Enermax psu, pny marka rtx, thull ram ve kioxia ssd (ssd 2TB düşünüyorum) bu markaları ilk defa sizden duydum valla. Yani kısacası bu parçalar beni uzun süre götürür mü çünkü kasayı 2K gaming için dizmek istiyorum ve yani 100K vermişken de uzun süreli şekilde olmasını istiyorum.
Baktım fakat benim bütçem normalde 85K idi zaten şu son sistemlere ve fiyat artışına bakınca benden en fazla çıkan 100K yani 110K veremiyorum maalesef.
Hocam öncelikle tavsiye ve ilgin için teşekkürler. Enermax psu, pny marka rtx, thull ram ve kioxia ssd (ssd 2TB düşünüyorum) bu markaları ilk defa sizden duydum valla. Yani kısacası bu parçalar beni uzun süre götürür mü çünkü kasayı 2K gaming için dizmek istiyorum ve yani 100K vermişken de uzun süreli şekilde olmasını istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım fakat benim bütçem normalde 85K idi zaten şu son sistemlere ve fiyat artışına bakınca benden en fazla çıkan 100K yani 110K veremiyorum maalesef.
Hocam parçalar orta/ust kalitede uzun yıllar götürür seni. Geçen ay olsaydi 5/8 k daha ucuza toplardın su ara sacma fiyat artisi oldugu icin 100kyı geçti. Yinede 1 2 kisiye sorabilirsin aklında kalmasın diye.
Hocam parçalar orta/ust kalitede uzun yıllar götürür seni. Geçen ay olsaydi 5/8 k daha ucuza toplardın su ara sacma fiyat artisi oldugu icin 100kyı geçti. Yinede 1 2 kisiye sorabilirsin aklında kalmasın diye.