🔥İndirim LEGO Creator 3’ü 1 Arada Çiçekli Pikap 31172 kuponla 982 TL!

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,684
Manitaya , kız kardeşe vs almalık baya hoş duruyor.

Hediyelik alacaksanız 1000 lira daha koyup gerçek pikap alın, en azından müzik çalar :kekw: :widepeepo:

Bana Çocukça Geliyor Bunu Yapmakla Uğraşılmaz Bence

manita var da para yok :(

Legodan çiçekler var toplu halde onlar daha iyi bence yapıp süs olarak katmalık.

Hediyelik alacaksanız 1000 lira daha koyup gerçek pikap alın, en azından müzik çalar :kekw: :widepeepo:
Türkiye fiyatları 2k bandında mı iyimiş aslında almak istiyordum hep belki işime gelir alırım ama sanmıyorum yurtdışındayken plak koleksiyonu yapmak istiyorum tr de pek kaliteli parçalar yok

Türkiye fiyatları 2k bandında mı iyimiş aslında almak istiyordum hep belki işime gelir alırım ama sanmıyorum yurtdışındayken plak koleksiyonu yapmak istiyorum tr de pek kaliteli parçalar yok
Bize hediye gelmişti hocam, trt nin ürünü. Şuan 2400 olmuş, ama güzel ürün. Plak koleksiyonu yapmasan bile dekoratif olarak kullanabilirsin.

cok haklı bır yorum olarak nacızane yorumunuzdan oturu sızı tebrık edıyorum

Ekler

• rdv.webp
    rdv.webp
    3.8 KB · Hit: 12
Bize hediye gelmişti hocam, trt nin ürünü. Şuan 2400 olmuş, ama güzel ürün. Plak koleksiyonu yapmasan bile dekoratif olarak kullanabilirsin.

Hocam çalmasını isterim aslında hatta biraz bakınıyorum şuan anneme hediye almak için Barış Manço plakları bakıyorum Alla beni pulla beni, Dönence, Dağlar Dağlar, Sarı çizmeli mehmet ağa, Hal Hal, Gülpembe, Kara sevda şarkılarını seviyor Barış Manço çok dinlediğim birisi değil fakat saygı duyarım ve severimde ama bu sevdiği şarkıların hangi albümlerde olduğunu bilmiyorum biraz baktım ve Mançoloji 1-2 almaya karar verdim aslında ama tek sorun bir süre plaklar jelatiniyle beraber köşede duracak en geç 1.5 - 2 sene içerisinde ben alacağım harici kendisi alırsa orasını bilemem

Geri