Pc için gamepad önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,401
Maksimum bütçe 3000
Dualsense düşünüyordum normalde, hem hoşuma gidiyor hem de ileride ps5 alırım diyordum ama ps5 artık pek bi işe yaramamaya başladı.
Xbox kolu alacaktım fakat pille uğraşmak istemedim onda da.
Yan markalardan önerenler çok oldu ama yan markalara pek güvenemiyorum.
Sizce dualsense alıp geçeyim mi tavsiyeniz var mı

Yurtdışı düşünürseniz easysmx x05 pro
Yurtiçi isterseniz pxn p5 veya gamesir nova 2 lite

İkisinin arasında çok fark var mı hocam? Bir de bunlarda ölü bölge, gecikme tarzı bi sorun olur mu

İkisinin arasında çok fark var mı hocam? Bir de bunlarda ölü bölge, gecikme tarzı bi sorun olur mu
Yurtdışı düşünmüyorsanız PXN P5.

Çok farkları olur mu hocam, yd tr farketmez aralarında kalite farkı çok varsa diğerinide alabilirim.
Yani EasySMX X05 Pro tabii ki daha kaliteli bir model ama atla deve de değil sonuçta. Ekstra tuşları vs var ama inan ben hiç kullanmıyorum o tuşları. Easysmx X10 var bende de. Yurt içi garantili PXN tercih ederdim ben olsam.

Aralarında büyük farklar yok hocam. Tetik titreşimi isterseniz ve elde daha premium hissettirsin derseniz yurt dışından easysmx x05 pro alabilirsiniz ama performans açısından farkları yok. Ölü bölgeleri ikisinin de yok.

Aralarında büyük farklar yok hocam. Tetik titreşimi isterseniz ve elde daha premium hissettirsin derseniz yurt dışından easysmx x05 pro alabilirsiniz ama performans açısından farkları yok. Ölü bölgeleri ikisinin de yok.
Hocam bu arada sağolasın diğer forumda bir G29 cahiline hak ettiği mesajı vermişsin :) Yokluğum aratılmıyor sayende :D

Hocam bu arada sağolasın diğer forumda bir G29 cahiline hak ettiği mesajı vermişsin :) Yokluğum aratılmıyor sayende :D
Hocam az çok bildiğim konularda konuşmayı seviyorum. Hem forumlarda sizin ve diğer hocalarımın yazdıklarından hem de izlediğim (izlemekle alınmaz denemek lazım diyen arkadaşa selam olsun) bir sürü video ve değerlendirmenin sonucunda edindiğim bilgilerimi paylaşmam bana göre sorumluluğumdur

Hocam az çok bildiğim konularda konuşmayı seviyorum. Hem forumlarda sizin ve diğer hocalarımın yazdıklarından hem de izlediğim (izlemekle alınmaz denemek lazım diyen arkadaşa selam olsun) bir sürü video ve değerlendirmenin sonucunda edindiğim bilgilerimi paylaşmam bana göre sorumluluğumdur
Aynen öyle hocam. Vatandaşın Direct Drive ve V10 Pro hakkında gram bilgisi yok Pxn'in eski ürünlerinden dolayı vurmaya çalışıyor. Eskilerini ben de kimseye önermedim zaten 😄 benim v10 Pro önerdiğim ve memnun olmayan bir kişi dahi olmadı.

Gamepad konusunda da Diavelin hocamla sizin elinize kimse su dökemez ☺️

Geri