Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,575
Hayda, yine bakmadık uçtu
bot mu cektı acaba kullanıcı mıvalla yemek yiyordum yoksa dkda bir bakıyordum ulan yaevren istemiyor.
Kart bilgilerini girerken gitti
bot mu cektı acaba kullanıcı mı
Bilmiyorum ama birinin dediğine göre 5-10 dakikadır almaya çalışıp alamadığını öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum ama artık birileri bizden çok ama çok önce görüyor bot mu orasını bilmiyorum artık almak zorKart bilgilerini girerken gitti
Telefon alabilen var mıydı ki uygun fiyatlı olanlardanBilmiyorum ama birinin dediğine göre 5-10 dakikadır almaya çalışıp alamadığını öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum ama artık birileri bizden çok ama çok önce görüyor bot mu orasını bilmiyorum artık almak zor
sisteme düşmediğindendir, eklenmeden görmesi imkansız.Bilmiyorum ama birinin dediğine göre 5-10 dakikadır almaya çalışıp alamadığını öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum ama artık birileri bizden çok ama çok önce görüyor bot mu orasını bilmiyorum artık almak zor
Var konu içinde 4-5 kişi var konu dışında 3-4 kişi var botla mı aldılar yoksa bulup mu aldılar orasını bilmiyorumTelefon alabilen var mıydı ki uygun fiyatlı olanlardan
Iphone stoklarına bakarken görmüşsisteme düşmediğindendir, eklenmeden görmesi imkansız.