furkanbeys
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
"Merhaba arkadaşlar,
Üniversite öğrencisiyim ve derslerimde Adobe uygulamalarını (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro vb.) Kullanmam gerekiyor. Ancak hocalarımız dersi özellikle Adobe Creative Cloud 2021 versiyonları üzerinden işliyorlar.
Virüs/güvenlik sorunlarıyla karşılaşmamak ve bilgisayarımın sağlığını korumak adına, bu 2021 versiyonlarını resmi veya tamamen güvenilir bir şekilde edinme seçeneklerini araştırıyorum.
Üniversite öğrencisiyim ve derslerimde Adobe uygulamalarını (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro vb.) Kullanmam gerekiyor. Ancak hocalarımız dersi özellikle Adobe Creative Cloud 2021 versiyonları üzerinden işliyorlar.
Virüs/güvenlik sorunlarıyla karşılaşmamak ve bilgisayarımın sağlığını korumak adına, bu 2021 versiyonlarını resmi veya tamamen güvenilir bir şekilde edinme seçeneklerini araştırıyorum.
- Öğrenci İndirimiyle Alsam, 2021 Versiyonunu Yükleyebilir miyim? Adobe'nin öğrenci indirimli Creative Cloud aboneliğini alsam, Creative Cloud masaüstü uygulaması üzerinden (şu anki en güncel sürümler yerine) geçmiş sürümler arasından 2021 versiyonlarını seçip yükleme imkanım var mıdır? Bu, virüssüz ve yasal olarak en güvenli yol mudur?
- Alternatif Yöntemler Hakkında Bilgi: Eğer abonelik yoluyla 2021 sürümüne ulaşmak mümkün olmazsa, bazı sitelerde veya üçüncü taraf kaynaklarda paylaşılan indirme seçenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tarz yöntemler gerçekten de bahsedildiği gibi "tamamen temiz" ve güvenli olabilir mi, yoksa virüs riski çok mu yüksektir? (Biliyorum yasal değil ama mecburen araştırıyorum).
- Başka Güvenli Bir Yol Var mı? Adobe'nin resmi destek kanalları (canlı destek vb.) Aracılığıyla 2021 versiyonlarının indirme bağlantılarını talep etme şansım olabilir mi?