🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A9+ 5.699 TL

O kadar ucuza satılması da garipmiş.

Hocam şuanki fiyata alınır mı?
10k civarına sürekli düşüyor 10k civarına alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikleri çok iyi işlemcisi mükemmel manyetik kalem koyma yeri vs. var

huawei yerine honor tercih ederim. inanılmaz f/p ve android tabanlı.

Klavye ve kalem ile birlikte fiyatı 17.000TL oluyor sence alınır mı?

Ben de uzun zamandır tablet arıyordum redmi pad 2 alacaktım, sonra bir anda bu tablet amazon depoda 2700e düşmüştü aldım ve bir köşesinde ezik harici sorunsuz geldi. sadece 5-6 açılıştan birinde açtığımda 1 kerede açılmıyor 3 sn sonra açılıyor son gelen güncellemeyi yapınca, bataryası da orta seviye, kısacası 2700e güzel tablet ama 6kya almanızı önermiyorum redmi pad 2 alınır 2k ekran 9k mh bataryası vs. var

Çok sık telefon değiştirdiğim için bana da bir tane Samsung tablet lazım ama 256gb olsa iyi olacaktı. Şu Samsung Store'da dağıtılan kuponlar ile iyi fırsatlar oluyor uygulama içi satın alımlarda.

Çok sık telefon değiştirdiğim için bana da bir tane Samsung tablet lazım ama 256gb olsa iyi olacaktı. Şu Samsung Store'da dağıtılan kuponlar ile iyi fırsatlar oluyor uygulama içi satın alımlarda.
bunu da 7400 bandına 6 taksitle alabilirsin hocam. bu da mediamarkt

Asla tavsiye etmem. Bence tablet alınacaksa oled alınmalı, eğer ki bütçeniz yetmiyorsa bir süre ya para biriktirin yada 2. ele yönelin. Pubg 45fps veriyor ama aşırı drop var. Çerçevesi aşırı kalın, arayüzde bile kasıyor, kalem desteği yok soru, pdf işi vb yaş. İps ekranı muhtemelen en dandik ips ekranlardan. Cihazın sağından solundan glow yapıyor. Youtube vs belki kurtarır onun harici film dizi izlemek için belki alınır ama asla tavsiye etmem.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
mevcut fiyatı da çiçek gibi. Troy karta hatta 300 TL indirim koduyla 5.699 TL.

sistemin saçmaladığı bir günü saymazsak, 6 aylık ürün. çıktığı dönemden itibaren en düşük fiyatta. kasım erken gelmiş bu ürüne
Alıntıyı görüntüle
O değilde ben 1125tl ye takıldım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,798
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri