10k civarına sürekli düşüyor 10k civarına alınır.O kadar ucuza satılması da garipmiş.
Hocam şuanki fiyata alınır mı?
10k civarına sürekli düşüyor 10k civarına alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri çok iyi işlemcisi mükemmel manyetik kalem koyma yeri vs. var
Honorda hangi model alınır hocam, kalem de olsun istiyorum honor ya da samsung düşünüyorum, hangisi daha mantıklı olur?huawei yerine honor tercih ederim. inanılmaz f/p ve android tabanlı.
Honorda hangi model alınır hocam, kalem de olsun istiyorum honor ya da samsung düşünüyorum, hangisi daha mantıklı olur?

Klavye ve kalem ile birlikte fiyatı 17.000TL oluyor sence alınır mı?10k civarına sürekli düşüyor 10k civarına alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri çok iyi işlemcisi mükemmel manyetik kalem koyma yeri vs. var
bunu da 7400 bandına 6 taksitle alabilirsin hocam. bu da mediamarktÇok sık telefon değiştirdiğim için bana da bir tane Samsung tablet lazım ama 256gb olsa iyi olacaktı. Şu Samsung Store'da dağıtılan kuponlar ile iyi fırsatlar oluyor uygulama içi satın alımlarda.

Fazlasıyla o işleri görür.alınır mı? ders ve video için bide pdf açmak için kardeşime alacağım.
O değilde ben 1125tl ye takıldım..mevcut fiyatı da çiçek gibi. Troy karta hatta 300 TL indirim koduyla 5.699 TL.

Samsung Galaxy Tab A9+ 6GB 128GB 11" Tablet SM-X210 - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Tab A9+ 6GB 128GB 11" Tablet SM-X210 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sistemin saçmaladığı bir günü saymazsak, 6 aylık ürün. çıktığı dönemden itibaren en düşük fiyatta. kasım erken gelmiş bu ürüne
Alıntıyı görüntüle