Klavye önerisi 250-500 arası

bu mekanik değil mebran ve o bütçede mebra daha mantıklı bence
Biliyom mebran olduğunu zaten mekanik çok istemiyorum aşırı sesli geliyor kardeşimde var uyumaya çalışıyorum çatur çutur yazıyor kafayı yiyorum anca o kapatığında uyuyabiliyorum sizce iyi midir yoksa rgb olarak daha ucuz ve kaliteli rgb si olan bir klavye var mıdır ?

Biliyom mebran olduğunu zaten mekanik çok istemiyorum aşırı sesli geliyor kardeşimde var uyumaya çalışıyorum çatur çutur yazıyor kafayı yiyorum anca o kapatığında uyuyabiliyorum sizce iyi midir yoksa RGB olarak daha ucuz ve kaliteli RGB si olan bir klavye var mıdır ?
g213 prodigy bakabilirsin

g213 prodigy bakabilirsin
Bir zamanlar çok istediğim ama şimdi pahalı olduğu için gerek olmadığını düşündüğüm bir klavye ama logitech in rgbleri cidden kaliteli sabah bile ışıl ışıl

Bir zamanlar çok istediğim ama şimdi pahalı olduğu için gerek olmadığını düşündüğüm bir klavye ama logitech in rgbleri cidden kaliteli sabah bile ışıl ışıl
mekanik mi istersin yoksa yani mekanik ama red switch alabilirsin mekanik

Biliyom mebran olduğunu zaten mekanik çok istemiyorum aşırı sesli geliyor kardeşimde var uyumaya çalışıyorum çatur çutur yazıyor kafayı yiyorum anca o kapatığında uyuyabiliyorum sizce iyi midir yoksa RGB olarak daha ucuz ve kaliteli RGB si olan bir klavye var mıdır ?
red switch bulamadım kaliteli ama bunu çok öneren vardı

Geri